Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha betiltanák Magyarországon a társkereső és közösségi oldalakat, kevesebb lenne a magányos ember?
Van néhány magányos ismerōsöm.. vannak boldog párkapcsolatban élō ismerōseim is, meg házas emberek..
Mindegyik internetezik, hozzáfér közösségi oldalakhoz.. akadnak köztük ilyen nyomik akik az internetet hibáztatják a saját magánéleti problémáikért.
Ha betiltanák, veled akkor se jönne össze senki.. ha a saját társkeresési problémáidra akartál megoldást találni, akkor nem jött be..
Már ne haragudj, így is sokat panaszkodnak az emberek arról az ember típusról, aki beteges féltékenykedō, nem akarja elengedni a párját bulizni, kiakad ha másokkal ismerkedni mer.. te is valami ilyesmi vagy, vagy épp sokkal problémásabb szinten, nem való neked kapcs, ha ennyire szabályozni akarod a párod, ha a társadalomnak nem is, de neki biztos megtiltanád ezeket, aztán kidobna téged a francba.
Egyszer elolvasom az összes választ.
Ismerősömék teveclubbon jöttek össze 9 éves kapcsolatával (400km re laktak egymástól) a feleségével pedig a parom.hun Talán csak szerencsés a neten? Szerintem több. Sőt a badooról is volt egy kapcsolatom nem volt rossz,de annyira jó sem. Szóval nekem sosem volt káros. Facen másztak rá a csajomra igaz,de ha nincs net buszon ,munkahelyen is rámehetnek,csak sosem tudom meg.
Nekem is volt a chat.hu oldalról egy minőségi kapcsolatom vicces,hogy haverom pont a barátnőm legjobb barátnőjét szedte fel:).
Biztos jobb lenne ha betiltanánk ilyesmit azoknak akiknek amúgy is nehezebben megy az ismerkedés. Biztos.
Inkább szervezni kellene tanfolyamokat azoknak akiknek a kommunikáció nem az erősségük, s akkor maguktól is odamennének ahelyett aminek a betiltásán gondolkozol. és mivel oda nyitottabb emberek mennének ezeknek a puszta léte is javítana a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!