Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha betiltanák Magyarországon a társkereső és közösségi oldalakat, kevesebb lenne a magányos ember?
Nem szeretem a Vibert, az okostelefont meg nem csevegésre szeretem használni, ha beszélgetni akarok valakivel, akkor leülök hozzá a gép elé, amikor épp nincs más dolgom. Az okostelefon jó arra, hogy követni tudjam a menetrendet, hogy kerülőútvonalat találjak gyorsan, ha jön egy közlekedési káosz, túrázásnál segít a túra alkalmazás tájékozódni, sportolásnál a megfelelő applikáció méri az időmet és a távot. Nekem ezekre jó az okostelefon.
Egyébként pedig anyám sem a faluban ment férjhez, pedig akkor még nem volt internet, de voltak az újságoknak társkereső rovatai, apámmal így ismerték meg egymást.
Szerintem nem jó ötlet.
A volt férjemet is annó ott ismertem meg és jelenleg is használom az általad említett oldalakból az egyiket társat keresni. Biciklizni járok, de oda is általában vagy egyedül vagy munkatársakkal vagy "csak" a gyerekeimmel megyek, így esélyem sincs a való életben ismerkedni. A munkahelyemen meg nem ismerkedem, mert házinyúlra nem lövünk....
Én társkeresőn találtam meg a páromat, amúgy meg eszem ágában sem lett volna azokban a körökben mozogni, amikben ő benne van, tehát ilyen módon nem valószínű, hogy összetalálkoztunk volna.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!