Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha betiltanák Magyarországon a társkereső és közösségi oldalakat, kevesebb lenne a magányos ember?
50#
Ne, ne. Mindenkinek egy kis kockában kéne élnie, és az állam sorsol neki ki egy férjet/feleséget. A munkát minden szigorúan csak 480 percig végezné, és amennyiben nem beszélgetnek egymással, nem kapnak fizetést. Az internet természetesen be lenne tiltva, akárcsak minden romantikus zene, könyv és film.
Nem tudom, hogy ez rád, vagy a férfiakra általában igaz, de te komolyan boldog lennél, ha valaki csak beéri veled? Ha álmodozva nézi a munkatársnője férjét, és hogy a nő milyen szerencsés, hogy ő azzal a pasival lakott egy utcában. Komolyan ennyi elég neked?
Én azt akarom, hogy valaki engem akarjon, és ha nem akar senki, akkor ez van, de ne verjen át senki, és ne legyen csak egy ürítőke, aki szex közben összeszorítja a szemét-száját, és azt kívánja, bár meghalna.
Ugye tudod, hogy te jelentősen korlátoznád az embereket a szabadságukban? Igazi diktatúra terv.
Ennyi erővel tényleg az állam ossza be, hogy ki és hol dolgozhat, és akkor a munkáltatóknak nem kell foglalkozni a felesleges álláskeresőkkel.
Nekem a Facebook egyedül információ átvitelre használt, elég szánalmas élete lehet annak, akinek az a szórakozása, hogy Facebook-ozik. :D
De akit a Facebook-on elutasítok, azt a való életben is el fogom utasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!