Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a fiatalok többsége már csak interneten ismerkedik, előben ismerkedni már nem is szoktak a fiatalok?
Mindennek megvan a maga előnye s hátránya. Nincs élő és nem élő ismerkedés. Inkább online és offline. Attól, hogy valaki online isnerkedik, nem feltétlenül bizonytalan.
Hiszen a bizonytalanság az az irásból is meglátszik.
Az online rendszer kiváló eszköz arra, hogy jobban tudsz 'válogatni' :)
"Amúgy tényleg az az én érzésem is hogy középsuli alatt muszáj összeszedned valami 2-3 valóban tartós barátot"
És? Nagymamam legjobb baratnoi a gimis osztalytarsai, és nem tegnap volt.
"Amúgy tényleg az az én érzésem is hogy középsuli alatt muszáj összeszedned valami 2-3 valóban tartós barátot"
És? Nagymamam legjobb baratnoi a gimis osztalytarsai, és ez nem tegnap volt.
Nemtudom kit nevezel fiatalnak,én pont fiatalabb koromban mikor tanultam ,tanfolyamra jartam,nyelviskolába millió emberrel volt lehetőségem ismerkedni.
Most meg a kollégáim ugyanazok èvek óta, a barátnők nagyresze családos vagy messze él.....maradt a netes ismerkedés :)
Más élethelyzet miatt, nem azért mert én jobban szeretek neten...
14-es:
Ha nem lennél funkcionális analfabéta, akkor értenéd hogy pont ezt írtam.
Bővebben, a kevésbé penge eszűek kedvéért:
Ha nem találsz középiskola alatt valóban közeli, szoros barátságokat, akkor nagyon kis eséllyel alakul ki később, és sokkal korlátozottabb számú lehetőséged lesz.
Nagymamád esete is engem igazol, mert ő is a volt középsulis barátaival maradt egy baráti társaság, és nem a random melóhelyeken szedett össze barátokat.
De azért próbálsz kötözködni.
Nem tudom mennyire számítok fiatalnak a harminchoz közelítve és csak a saját nevemben nyilatkozhatok, de nem szoktam élőben ismerkedni. Nem lehet. Mindenki rohan valahova, megy valahova, dolga van, rossz kedvű vagy a telefonjában van a feje és senki nem kíváncsi senkire. Szórakozóhelyekre nem járok, mert utálom mind egy szálig. Sosem voltam képes felfogni, mit élveznek rajta az emberek. Amúgy ott most is sokan ismerkednek, csak értelmét nem látom. Biztos, hogy nem egy buliban szedek össze valakit, akivel lelkileg klappolunk.
Netes társkeresésnél meg az ember célirányosan mehet előre, hiszen eleve aki fent van társkeresőn, tudható, hogy társat keres, másként miért lenne ugye ott.
Ja 😊
Miben kotozkodtem? Neked adtam igazat. Csak annyi felhangja lehetett, hogy ez régen is így volt, nem mai helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!