Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha valóban alaptalan az alacsony pasik frusztrációja, akkor mégis mit szóltok ehhez?
Mert ilyen kirohanásnak mindig van kiváltó előzménye. Ráadásul - annak ellenére, hogy a nők állításuk szerint nem nézik le az alacsony pasikat - mégis kivétel nélkül mindenki az alacsonyságát röhög és nevetség tárgyává teszi, miközben csak a nyers igazság szakad ki a férfiből. Miért nem vagytok képesek a mai napig se őszintén véleményt mondani az alacsony-pasi jelenséggel kapcsolatban miközben lassan olyan szintű társadalmi jelenséggé válik, mint az LMBTQ, de valahogy mégse foglalkozik velük senki se?
Hmm... Prince baromi ronda volt, ráadásként drogos is. Bottal nem piszkáltam volna meg, hiába a sok pénz. Nála nem a magasság volt a legnagyobb baj.
Szóval lehet mínuszolgatni, de nekem ez a véleményem róla.
Nálam a vagyoni helyzet sem fog vonzalmat kelteni senki felé, ha magas, ha nem. Inkább legyen valaki alacsonyabb, szegényebb, de vonzódjak hozzá. Anélkül semmi sem fog működni.
"
Szánalmas ez a pasi.
Prince 158 cm volt.
Bruno Mars 165.
Egyikőjüknek sem (volt) gond a csajozás.
A sor vegtelen."
XDDD
Tehát ha dollár tízmillióid vannak és egy világhírű sztár vagy, akkor nem számít a magasság?
Na ne már! :D Ki gondolta volna?! :D
Ezen a pasin látszik, hogy zavart. Az alacsonyságára fogja a sikertelenségét. Mi a tesómmal alacsonyak vagyunk. Én nő, ő férfi. A tesóm kb. ekkora lehet, mint ez a fazon (162 cm). Sportol, igényes, jól néz ki. Soha nem volt gondja a csajozással. A felesége kb. olyan magas, mint ő, nagyon szép nő.
Nekem is volt olyan párom, aki alig volt magasabb, mint én, vagyis ő is kb. 161-163cm volt. Jóképű volt, sportos, nem zavarta, hogy alacsony.
#8: és miért nem jó példák?
Itt sokak szerint alacsony pasi még sikeres sem lehet, másrészt sorolhatnek példákat a kornyezetembol is, csak őket senki nem ismeri, így ramondanatok, hogy csak kitalálom, pedig nem.
Igen..te leszel az a hozzászóló, aki a cikk alatt emiatt a nőket ekézi.
Nem a magasságoddal van a probléma, hanem az a baj, hogy ezt és minden sérelmedet a nőkön, ismeretlen nőkön akarod leverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!