Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Ha valóban alaptalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha valóban alaptalan az alacsony pasik frusztrációja, akkor mégis mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

[link]

Mert ilyen kirohanásnak mindig van kiváltó előzménye. Ráadásul - annak ellenére, hogy a nők állításuk szerint nem nézik le az alacsony pasikat - mégis kivétel nélkül mindenki az alacsonyságát röhög és nevetség tárgyává teszi, miközben csak a nyers igazság szakad ki a férfiből. Miért nem vagytok képesek a mai napig se őszintén véleményt mondani az alacsony-pasi jelenséggel kapcsolatban miközben lassan olyan szintű társadalmi jelenséggé válik, mint az LMBTQ, de valahogy mégse foglalkozik velük senki se?

2019. júl. 11. 13:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%

Hmm... Prince baromi ronda volt, ráadásként drogos is. Bottal nem piszkáltam volna meg, hiába a sok pénz. Nála nem a magasság volt a legnagyobb baj.

Szóval lehet mínuszolgatni, de nekem ez a véleményem róla.

Nálam a vagyoni helyzet sem fog vonzalmat kelteni senki felé, ha magas, ha nem. Inkább legyen valaki alacsonyabb, szegényebb, de vonzódjak hozzá. Anélkül semmi sem fog működni.

2019. júl. 11. 13:47
 12/29 anonim ***** válasza:
28%

"

Szánalmas ez a pasi.

Prince 158 cm volt.

Bruno Mars 165.

Egyikőjüknek sem (volt) gond a csajozás.

A sor vegtelen."

XDDD

Tehát ha dollár tízmillióid vannak és egy világhírű sztár vagy, akkor nem számít a magasság?

Na ne már! :D Ki gondolta volna?! :D

2019. júl. 11. 14:01
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Ezen a pasin látszik, hogy zavart. Az alacsonyságára fogja a sikertelenségét. Mi a tesómmal alacsonyak vagyunk. Én nő, ő férfi. A tesóm kb. ekkora lehet, mint ez a fazon (162 cm). Sportol, igényes, jól néz ki. Soha nem volt gondja a csajozással. A felesége kb. olyan magas, mint ő, nagyon szép nő.

Nekem is volt olyan párom, aki alig volt magasabb, mint én, vagyis ő is kb. 161-163cm volt. Jóképű volt, sportos, nem zavarta, hogy alacsony.

2019. júl. 11. 14:03
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem az a legnagyobb baj vele, hogy alacsony.
2019. júl. 11. 14:14
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

#8: és miért nem jó példák?

Itt sokak szerint alacsony pasi még sikeres sem lehet, másrészt sorolhatnek példákat a kornyezetembol is, csak őket senki nem ismeri, így ramondanatok, hogy csak kitalálom, pedig nem.

2019. júl. 11. 14:19
 16/29 anonim ***** válasza:
81%

Igen..te leszel az a hozzászóló, aki a cikk alatt emiatt a nőket ekézi.

Nem a magasságoddal van a probléma, hanem az a baj, hogy ezt és minden sérelmedet a nőkön, ismeretlen nőkön akarod leverni.

2019. júl. 11. 14:22
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Mármint a kérdező az a kommentelő a cikk alatt. Szinte ugyanez a stílusa és ott is ilyen hisztit vág le, agresszív. Az meg hogy "Miért nem vagytok képesek a mai napig se őszintén véleményt mondani " felelősségre vonsz mégis milyen jogon? Mégis kinek hiszed magad? Arról nem is beszélve, hogy nem a nők szoktak poénkodni a magasságon hanem a férfitársaid. Csak valahogy őket nem mered felelősségre vonni.
2019. júl. 11. 14:24
 18/29 anonim ***** válasza:
9%
Akik azt írják, hogy nem érdekli őket az alacsony férfiak sorsa, azok a melegséghez is így állnak hozzá? Sőt, mindenhez, amiben nem érintettek? Első néhány válaszoló pl.
2019. júl. 11. 15:03
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs, de a melegek nem szokták egybe mosni az összes nőt és követelőzni meg elszámoltatni sem. Undorító a kérdező. A videóban a pasi meg beteg.
2019. júl. 11. 15:05
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
Már bocsi, de én csak egy idegbeteg pasi kirohanását látom, akinek orvosi segítség kéne.
2019. júl. 11. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!