Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Indok nélkül vagy alaptalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indok nélkül vagy alaptalan kifogásokkal utasítanak vissza férfiakat a szép nők, a háttérben pedig a kényelmi szempontok és a pénz áll, de azt tagadják. Ennek előbb-utóbb lehetnek következményei?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 07:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%
Igen, olyan következménye lesz, hogy talál egy gazdag fiúcskát, aki mellett boldog és gondtalan életet élhet, míg egy frusztrált, önbizalomhiányos csóré béla mellett meg fog őrülni az állandó féltékenykedéstől.
2019. júl. 3. 07:53
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Mitől vagy meggyőződve arról h mi áll a hátterében a döntésüknek? Mivan ha nincs igazad?
2019. júl. 3. 07:55
 3/33 anonim ***** válasza:
97%
Ez így nem feltétlen igaz. Utasítottam már el gazdag fiút, csak mert nagyon különböző volt a szemléletünk mindenben. Mondom ezt úgy, hogy csóró voltam, szinte éheztem akkoriban, és nem is vagyok egy szépségkirálynő. De azért mindig akadt egy két pasi.
2019. júl. 3. 08:07
 4/33 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudod, hogy miért utasítják őket vissza? Az nem jutott eszedbe, hogy az adott férfi egyszerűen nem szimpatikus?
2019. júl. 3. 08:11
 5/33 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező. A kérdéseddel azt mered feltételeztetni bennem, hogy egy szerencsétlen lúzer vagy aki erre fogja rá a visszautasítást, és nem arra, hogy nem tud bánni a nőkkel. De elnézést ha tévedek, remélem nem így van.
2019. júl. 3. 08:14
 6/33 A kérdező kommentje:
Érdekes módon pont az a szimpatikus, akinek viszont pénze van? De jó ti nektek nőknek, hogy ilyen nyavalyáitok vannak: válogattok, hogy ki szimpatikus és ki nem. Van feneketek és melletek, akkor megtehetitek. De valaki még életében nem látott a gonosz kirekesztő szép nő miatt meztelen női testet.
2019. júl. 3. 08:18
 7/33 anonim ***** válasza:
97%

#6 Ez senkit nem érdekel.

Senki nem kap tőlem szánalom szexet vagy szánalom kapcsolatot.

Egyetemista vagyok, a barátommal mindketten CSÓRÓK és mégis összejöttünk. Váó!

2019. júl. 3. 08:20
 8/33 A kérdező kommentje:
Persze, mivel tudod bizonyítani? Senki nem kért szánalom szexet, de anyagi szexet sem! Folyamatosan a kényelmi szempontok hiánya és saját rosszindulatúság miatt utasítanak el férfiakat a nők, mert jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. 21 században a helyes férfi nem ér sokat, ha nincsen pénze, mindegy ha ronda lenne. Manapság már nincs azonos mérvű testet testért állapot. A nők testüket piaci szegmensekkel kötik össze ha jól néznek ki. Jó hogy nem licitáltatnak. Közben egyéb férfiakat érzelmeit sértik, akik miattuk kényszerülnek egyedüllétre.
2019. júl. 3. 08:27
 9/33 anonim ***** válasza:
95%
Jó. Akkor maradj a beszűkült látóköröddel és kapcsold ki a netet, mert ide csak feszültséget gerjeszteni jöttél. Úgy látszik igazam van amit írtam, nem tudsz bánni a nőkkel, de látom az emberekkel sem úgy általában. Nem csoda ha nincs nőd.
2019. júl. 3. 08:31
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel, ha nem hiszed. :D Végtére is, nem én írok ki hetente ilyen lúzerkedő kérdéseket.

Szerinted érdekel bárkit a magányod?

2019. júl. 3. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!