Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indok nélkül vagy alaptalan kifogásokkal utasítanak vissza férfiakat a szép nők, a háttérben pedig a kényelmi szempontok és a pénz áll, de azt tagadják. Ennek előbb-utóbb lehetnek következményei?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 07:47
1/33 anonim válasza:
Igen, olyan következménye lesz, hogy talál egy gazdag fiúcskát, aki mellett boldog és gondtalan életet élhet, míg egy frusztrált, önbizalomhiányos csóré béla mellett meg fog őrülni az állandó féltékenykedéstől.
2/33 anonim válasza:
Mitől vagy meggyőződve arról h mi áll a hátterében a döntésüknek? Mivan ha nincs igazad?
3/33 anonim válasza:
Ez így nem feltétlen igaz. Utasítottam már el gazdag fiút, csak mert nagyon különböző volt a szemléletünk mindenben. Mondom ezt úgy, hogy csóró voltam, szinte éheztem akkoriban, és nem is vagyok egy szépségkirálynő. De azért mindig akadt egy két pasi.
4/33 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy miért utasítják őket vissza? Az nem jutott eszedbe, hogy az adott férfi egyszerűen nem szimpatikus?
5/33 anonim válasza:
Kérdező. A kérdéseddel azt mered feltételeztetni bennem, hogy egy szerencsétlen lúzer vagy aki erre fogja rá a visszautasítást, és nem arra, hogy nem tud bánni a nőkkel. De elnézést ha tévedek, remélem nem így van.
6/33 A kérdező kommentje:
Érdekes módon pont az a szimpatikus, akinek viszont pénze van? De jó ti nektek nőknek, hogy ilyen nyavalyáitok vannak: válogattok, hogy ki szimpatikus és ki nem. Van feneketek és melletek, akkor megtehetitek. De valaki még életében nem látott a gonosz kirekesztő szép nő miatt meztelen női testet.
2019. júl. 3. 08:18
7/33 anonim válasza:
#6 Ez senkit nem érdekel.
Senki nem kap tőlem szánalom szexet vagy szánalom kapcsolatot.
Egyetemista vagyok, a barátommal mindketten CSÓRÓK és mégis összejöttünk. Váó!
8/33 A kérdező kommentje:
Persze, mivel tudod bizonyítani? Senki nem kért szánalom szexet, de anyagi szexet sem! Folyamatosan a kényelmi szempontok hiánya és saját rosszindulatúság miatt utasítanak el férfiakat a nők, mert jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. 21 században a helyes férfi nem ér sokat, ha nincsen pénze, mindegy ha ronda lenne. Manapság már nincs azonos mérvű testet testért állapot. A nők testüket piaci szegmensekkel kötik össze ha jól néznek ki. Jó hogy nem licitáltatnak. Közben egyéb férfiakat érzelmeit sértik, akik miattuk kényszerülnek egyedüllétre.
2019. júl. 3. 08:27
9/33 anonim válasza:
Jó. Akkor maradj a beszűkült látóköröddel és kapcsold ki a netet, mert ide csak feszültséget gerjeszteni jöttél. Úgy látszik igazam van amit írtam, nem tudsz bánni a nőkkel, de látom az emberekkel sem úgy általában. Nem csoda ha nincs nőd.
10/33 anonim válasza:
Nem érdekel, ha nem hiszed. :D Végtére is, nem én írok ki hetente ilyen lúzerkedő kérdéseket.
Szerinted érdekel bárkit a magányod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!