Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indok nélkül vagy alaptalan kifogásokkal utasítanak vissza férfiakat a szép nők, a háttérben pedig a kényelmi szempontok és a pénz áll, de azt tagadják. Ennek előbb-utóbb lehetnek következményei?
Egy társkereső reklámja nem bizonyít semmit.
A nők többsége azért utasít el valakit, mert nem szimpatikus neki, nem találja vonzónak. A kérdező kisugárzása nyilván kb olyan vonzó mint a csernobili atomreaktoré. De persze nem ez az ok, hanem a pénz hiánya, igaz?
News flas: ha számodra csak a plázacica a nő, ne lepődj meg. Normális nők meg velük egy szinten lévő párral vannak vígan.
Aki emberileg nulla azt a pénz sem teszi sikeressé.
Ez igaz, annyit viszont ez alapján le lehet szűrni a reklámokból hogy aki sikeres, gazdag, annak vonzó a kisugárzása is, de emellett úriembernek is kell lenni, mert csak azzal hogy pörgeted a luxusautó kulcsát az ujjadon, nem kapsz nőt
Te most komolyan attól érzed magad piacképesnek mert senior vagy egy multinál? Ezzel csak kinevetteted magad te nyomi. Azt meg nem kommentálom hogy szerinted csak az piacképes aki le megy kondizni. Elárulom, nem leszel ettől piacképesebb, egy átlag kondis formától ami natiban hozható még nem esik hasra senki. Ahhoz kokszolni is kell elég keményen, de a magadfajta az ilyet elítéli (titokban meg irigykedik hogy őt sosem fogják úgy megnézni). A magyar valóság az amit a strandokon látni: rengeteg elhízott, zero formájú embert akik lehet hogy ettől még sikeresek. Szóval be lehet fejezni az arcoskodást, főleg mert név es arc nélkül nem túl hiteles
,,Te most komolyan attól érzed magad piacképesnek mert senior vagy egy multinál? Ezzel csak kinevetteted magad te nyomi."
Jól van kisgyerek akkor menj gyárba és sorra,neked ott a helyed nyomikám.Ha már személyeskedsz.
Sz_r irigykedni,tanuljál inkább és nem leszel irigy.
"Azt meg nem kommentálom hogy szerinted csak az piacképes aki le megy kondizni. Elárulom, nem leszel ettől piacképesebb, egy átlag kondis formától ami natiban hozható még nem esik hasra senki. Ahhoz kokszolni is kell elég keményen, de a magadfajta az ilyet elítéli (titokban meg irigykedik hogy őt sosem fogják úgy megnézni). A magyar valóság az amit a strandokon látni: rengeteg elhízott, zero formájú embert akik lehet hogy ettől még sikeresek. Szóval be lehet fejezni az arcoskodást, főleg mert név es arc nélkül nem túl hiteles"
Látszik nagyon értesz az edzéshez gondolom heti 5 edzésed van diéta belőve,táplálékkiegészítők is,megfelelő edzéstervvel.
JA NEM.
Fingod sincsen az edzésről.
Kifogások mennek látom,én nelkem jó alakom van,izmos vagyok,vannak edzőtrásaim akik szteroidoznak és nem nem nézem le őket kisgyerek.
Én nem koxolok de így is azért sok nő odaszokott lenni a testemért,barátnőm féltékenykedni is szokott.
Ha annyira nem fontos az izmosság,akkor meséld már el miért van izmos pasiknak szexi fullos nője?
Meg miért nem látsz kigyúrt palit egyedül hanem mindig szép nővel?
Na akkor erre reagálj két cigarettázás között.
"Látszik nagyon értesz az edzéshez gondolom heti 5 edzésed van diéta belőve,táplálékkiegészítők is,megfelelő edzéstervvel."
Na ezt tudod te, arc és név nélkűl felvágni, azt sem tudod hogy kinek.
27-eske nem vágok fel,de amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
De nem válaszoltál a kérdésemre így kikerülöd őket látom meg sokan ha érztik meleg a talaj akkor kikerülik a választ.
Tudod én sok sok testépítőtől tanultam,meg akik benne vannak.
Amúgy te nyomiztál le ismeretlenül,akkor ne csodálkozz.
26-os, úgy látszik nem.
Szerencsétlennek még azt is meg kell indokolnia, hogy miért nem tetszik neki.
25:
"Ha annyira nem fontos az izmosság,akkor meséld már el miért van izmos pasiknak szexi fullos nője?
Meg miért nem látsz kigyúrt palit egyedül hanem mindig szép nővel?"
Mondjuk én nem látok ilyen összefüggést. Nekem is nagyon szép feleségem van a vékony, szálkás alkatommal, rengeteg embert ismerek jobbnál jobb nőkkel hasonló alkattal, de még elhízottakat is. A legnagyobb csajozógép, akit ismertem, kimondottan gyenge izomzatú volt. Vannak kimondottan izmos ismerőseim is, egy részük ugyanolyan pancser a csajozásban, mint a kérdező, akik pedig nem, azok lehet, hogy évekig buta műnökkel vették magukat körül, de többségük mikor végül megmarad egy értelmesebb nő mellett, becsicskul mellette és elhízik. Tapasztalataim szerint 40-en túl már csak azok maradnak sportosak, akiknek kedvtelésből hobbijuk a sport, nem pedig csajozáshoz gyúrtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!