Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Indok nélkül vagy alaptalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indok nélkül vagy alaptalan kifogásokkal utasítanak vissza férfiakat a szép nők, a háttérben pedig a kényelmi szempontok és a pénz áll, de azt tagadják. Ennek előbb-utóbb lehetnek következményei?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 07:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy kérdés, pusztán a saját keservedről szól, amit ki akarsz vetíteni a világra.
2019. júl. 3. 08:33
 12/33 anonim válasza:
100%
Nem is értem, hogy miért választanának engem, vagy téged a nők. Hiszen dagadt vagyok, egész nap dolgozom, hogy legalább pénzem legyen. Nálunk vannak sokkal jobbak. Ha van egy csúnya nő, meg egy szép, akkor te melyiket választanád? Ugyanúgy mint én vagy bárki más, ha van jobb, azt választom. Ráadásul a hozzáállásod is undorító. Legalább próbálj meg pozitív és jófej lenni, mert akármilyen hihetetlen van nő, amit ez fog meg.
2019. júl. 3. 08:35
 13/33 Alain Delon ***** válasza:
13%
1: Vagy talál egy gazdag fiúcskát, aki mellett él egy kirakatéletet, de a felszín mögött semmi öröme, és a gazdag fiúcska egy idő után lehet, hogy még erőszakos is lesz vele, mert a pénzéért megteheti vele.
2019. júl. 3. 08:35
 14/33 anonim ***** válasza:
96%

Undoritó vagy nagyon :D igazi ecetes f**

De persze a pénz hiánya az ok, te tökéletes vagy :)

2019. júl. 3. 08:41
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Igen meg lesznek a következmènyei.

Csak belevalò sikeres fèrfiakat fog vonzani aki megteheti aki ,,piackèpes".

Csòrò Bèla kèt dolgot tehet:

1. Neki àll tanulni vagy bizniszt csinàl,ezutàn letolja a seggèt konditerembe,prèmium ruhàkat vesz.

Na ekkor lesz szexi csaja.

2. Brutàlisan leadja aztàn keres egy antinőt aki nem piackèpes.

Mit tehetsz?

Tanulj piackèpes szakmàt,menj edzeni,tanulj meg kommunikálni,szexelni.

Ennyi rinyàlàs helyett màr lehet senior munkatàrs lennèl.

Igen aki megteheti vàlogathat.

Fèrfikènt èn is megtehetem ezèrt vàlogatok.

Vàlj piackèpessè ès te is tudsz vàlogatni.

2019. júl. 3. 08:42
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Megértelek testvérem. Én is incel lennék, csak az a baj, hogy utálom az inceleket is.
2019. júl. 3. 08:47
 17/33 anonim ***** válasza:
60%
Kiszabadultál az emberek kategóriából, bombanő?
2019. júl. 3. 09:25
 18/33 anonim ***** válasza:
7%
Annyira nem mond hülyeséget a kérdező :) Láttam egy tarskereső hirdetést, ahol a nő előbb egy "csóróbb" átlagpasit hajt el, majd egy nagymenő atlétaban feszengő alfahímet akinek valami kupé mercédesze volt. Majd jön az igazi gentleman, elegáns 50es úr, ápolt külső, drága óra, ing, ja és egy x6os terepjáró. Persze hogy őt választja a nő (aki abszolút nem volt az a pénzéhes plázacica külsőre, egy teljesen átlan nő, és még ő is erre megy)
2019. júl. 3. 09:33
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
Utolsò ha van 3 cèg aki èrdeklődik iràntad,akkor te nem szűrsz feltètelek alapjàn?
2019. júl. 3. 09:37
 20/33 anonim ***** válasza:
12%

De, csak ez pont azt támasztja alá amit a kérdező ír, én pedig erre válaszoltam :)

2019. júl. 3. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!