Miért %-ok alapján pontoznak az emberek?
Figyelt kérdés
Itt gyakorikérdésen. Csomó helyen az adott kérdés hasznosságának százaléka, ahhoz áll közel amilyen a felhasználó aránya, még akkor is, ha a kérdésre korrektül felelt, és 2 sorral később meg felpontozzák azt, aki csak kigúnyolta....2013. júl. 3. 13:57
1/4 anonim válasza:
Pontosan! Az lenne a logikus, ha pálcikákkal pontoznának!
2/4 anonim válasza:
én rég nem nézem a százalékokat, mert minden kérdésre írt válasszal valaki egyetért, valaki nem,
Attól, hogy valaki 100%-os válaszokat ír itt, a való életben még lehet egy tudatlan valaki.
Az emberek sajátossága, hogy mindig versenyezni akar, jobb lenni a másiknál, ezért pontoznak mindent fölöslegesen.
3/4 anonim válasza:
Itt minden szimpátia alapján megy...Tegyük fel adott egy kérdés, amire én megadom a helyes (a kérdező számára kiábrándító) választ. A kérdező ugye más választ szeretett volna látni, ezért lepontoz. Meg az összes többi patkány is lepontoz. Most ez az én válaszom hasznosságáról hiteles képet ad? Dehogy ad...
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezen az oldalon már teljesen felesleges a pontozás... Sokszor láttam már, hogy valaki 80% fölötti volt még is a kérdésnél látszott, hogy olyan hülye mint a segg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!