Itt miért pontoznak kor alapján?
a 71%os vagy?
nem tudom, engem is mindig lepontoznak de már nem foglalkozok vele
a másik amit észrevettem, hogy szeretik is oltogatni a fiatalabbakat, mondán még kicsik menjenek játszani :D ne is foglalkozz vele
Szerintem a lepontozók csak nem nézik jól szemmel, hogy egy 14 éves értelmesebb mint ők.
20/l
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Igen én vagyok a 71%-os akit már dícsértek meg itt is páran, hogy okosabbat írok mint néhány felnőtt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__26..
PL itt is, de mielőtt valaki azt hinné én szexuális témakörbe járok, ez a családi kapcsolatokban volt, és a moderátorok áthelyezték :)
Mert mondjuk egy átlagos 14 éves honnan tudja hogy milyen amikor megcsalják, verik, kitaszítják, átverik, zsarolják stb. nem beszélve hogy milyen gyereket nevelni?
Egy átlagos 14 évesnek mesét kellene még nézni (én is néztem...), nem pedig kioktatni a felnőtteket. Am semmivel sem jelenti hogy okosabb vagy butább az hogy 14 éves, de aki még nem élt állt dolgokat az hogyan ad tanácsot? Ez a probléma.
Harmadik: Én is ezt fogom tenni!
Negyedik: Nagyon sok igazság van abban amit leírtál, ez a baj
Ötödik: Nem lehet, hogy pl: Olyan helyen nőtt fel? Esetleg nem lehet, hogy csak simán érti? Azért mert valaki 14 éves, még igenis tudhatja a választ, nem csak én, sokan vagyunk itt fiatalabbak, akikre úgyanez vonatkozik, de természetesen én megértelek téged is, csak azt nem értem, meg, hogy mindenki nagyba olvassa, 'JUUJ nagyon igaza van' aztán ha meglátják a végén az életkort akkor meg mennek a piros kéz felé, ezt még elképzelni sem tudom : D Minek találták ki, ezt a pontozósdit egyátalán? Egyébként nem kioktatni szeretném őket, csak simán segíteni, és a feltett kérdésre válaszolni.
Én például lepontoztalak pont ennél a kérdésnél, pedig nem vagyok sokkal idősebb nálad.
Egyrészt azért, mert nem a kérdésre válaszoltál, másrészt mert hatalmas szamárság volt amit írtál első válaszolóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!