Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha valóban alaptalan az alacsony pasik frusztrációja, akkor mégis mit szóltok ehhez?
Mert ilyen kirohanásnak mindig van kiváltó előzménye. Ráadásul - annak ellenére, hogy a nők állításuk szerint nem nézik le az alacsony pasikat - mégis kivétel nélkül mindenki az alacsonyságát röhög és nevetség tárgyává teszi, miközben csak a nyers igazság szakad ki a férfiből. Miért nem vagytok képesek a mai napig se őszintén véleményt mondani az alacsony-pasi jelenséggel kapcsolatban miközben lassan olyan szintű társadalmi jelenséggé válik, mint az LMBTQ, de valahogy mégse foglalkozik velük senki se?
Nekem egy 170 centi magas pasival az égvilágon már semmi bajom, sőt.
Azzal viszont van, hogy a többségük nem képes elfogadni, hogy alacsony és ettől frusztráltak.
Szánalmas ez a pasi.
Prince 158 cm volt.
Bruno Mars 165.
Egyikőjüknek sem (volt) gond a csajozás.
A sor vegtelen.
Rinyalni mindig mindenért lehet.
7 es ezek rossz példák! Ne a hírességek legyenek már a példák! Pénz miatt vagy rajongásbòl könnyű csajok hadát megkapni alacsonyan is!
Hétköznapi melós fickó alacsonyan egy senki...
Ez a pasi mentálisan beteg lehet, de abban biztos vagyok, hogy nem az alacsonysága miatt szingli.
Apám kb vele egy magas lehet. Mégis 25 éve van párkapcsolatban édesanyámmal, akikkel imádják egymást. Van egy osztálytársam, alacsony, kb 165 cm lehet, mégis van egy szép és intelligens barátnője. Tagja vagyok a kosárcsapatnak, ahol a legjobb srác játékos egyben a legalacsonyabb, és utasította vissza amúgy jófej lányok közeledését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!