Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy érzi, hogy felnőttként, egyetem után esélytelen ismerkedni?
Sokan házasodnak már ismerőseim közül, sokan az egyetemen vagy gimi végén ismerkedtek össze.
Nekem is volt egyetemről egy hosszabb párkapcsolatom, sajnos véget ért, azóta pedig semmire se megyek, ha társkeresésről van szó.
Természetesen nem vagyok tökéletes, de azelőtt mindig volt udvarlóm/fiúm, szoktak bókolni is nekem, oda figyelek magamra.
Sajnos amikor ismerkednék az alábbi problémákba ütközöm:
- aki tetszik, van barátnője, menyasszonya, még hozzá hosszabb ideje
- akinek nincsen azzal kiderül, hogy valami defekt van, vagy nem illünk össze
- a srác úgy dönt, hogy csak szórakozni akar a huszas évei végén.
Már egy ideje tart ez, hogy nem jön össze egy normális párkapcsolat nekem. Úgy érzem pedig megérdemelném mint mindenki más, hogy szeressek valakit és én is szeretve legyek. Folyamatosan akadályokba ütközöm, már kezdek beletörődni :S
24N
"Felhoztál 3 olyan nőt az életedből, akiket ahogy kivettem felületesen ismertél és a külsőségekre mentek. Tudok én is ilyen férfiakat az életemből, többet is mint három, de nem fogom felsorolni, mert tudom, hogy nem mindenki ilyen."
Az egyiküket nagyon közelről ismertem, mondjuk nem igazán értem, hogy ennek mi köze a témához. Azt írtad, hogy sok nő van hozzád hasonló helyzetben, én pedig leírtam, hogy az én környezetemben ez hogy néz ki.
"Sosem voltam az említett felszínes természet és a barátaim sem ilyenek."
Miért, szerinted ők saját maguk szerint ilyenek voltak? Vagy a barátaikat ilyennek tartották? Nézz már körül akárcsak ezen az oldalon is... Senki, soha, semmiben sem tartja magát hibásnak. A topmodell lányokra gerjedő szűz srácok sem mondják azt, hogy felszínesek, ahogy a tiniénekesekre nyálukat csorgató lányok sem. Itt senki sem felszínes, aztán élőben ha figyel az ember, teljesen mást tapasztal.
"A magánéletedből kiragadtál pár példát és azt általánosítod. Ha valami tényleg olyat mondtál volna, ami tényleg mindennap szembejön az utcán."
Az extrémebb példákat írtam, amik jobban szemléltetik a dolgot. Te amúgy szintén kiragadtál pár példát az életedből és az alapján általánosítottál a srácokkal szemben a kérdésben szereplő 3 kategóriára.
"A kérdésre ugyanúgy nem válaszoltál, de engem próbálsz lealacsonyítani."
Melyik kérdésre nem válaszoltam? Hogy kell 2 szalmaszálat keresztbe tenned? Mondjuk írj rá pár srácra, hívj el párat kávézni? Ez tényleg olyan nehéz?
Az meg, hogy lealacsonyítani próbáltalak... Ne haragudj, de ezt igazából saját magad érted el azzal, hogy válaszokon át képtelen voltál észrevenni azt, hogy mennyire hárítasz és továbbra sem vagy képes belegondolni abba, hogy esetleg te csinálsz valamit rosszul. Szerinted, ha valaki előadja, hogy sikertelen társkeresés terén és nem látja magában a hibát, akkor a világgal van a gond vagy vele?
24 éves vagy, még simán átgondolhatnád a dolgaid. Szerinted mi lesz 30 vagy 40 évesen?
"Nem kell aggódni, mert én az ilyen online kötekedő embereket nem bírom ;)"
Kiírtál egy kérdést. Válaszoltam. Próbáltam felhívni a figyelmed, hogy javíthass a helyzeteden. Nálad ezt jelenti a kötekedés? Az egész szövegedből egyre jobban érződik, hogy miért nem találsz megfelelő srácot... Elhiszem, hogy a magas lóról senkit sem bírsz, aki nem cukiskodik folyamatosan. További szép estét, ha még magadon sem akarsz segíteni...
"18: A kérdezővel? Áh, azért ahhoz ennél értelmesebb szintet kéne hoznia."
Ez nem kötekedés?
Az interneten, de a való életben is, hemzsegnek az ilyenek mint az 53%-os(most már 54%). Előbb el kell ismerned hogy te mint nő (sőt nők), folyamatosan hibáztál, elrontottad, mindenről te tehetsz, megszívtad, és neked már véged, és amikor látja hogy nullára legyőzött, akkor talán majd ő foglalkozik veled nagy kegyesen, valami totál kiegyensúlyozatlan alá-fölé rendelt szerepben. Ha a legkisebb jelét adod hogy valami nem megy, akár csak 5 percig, kész jönnek az ilyenek. Ehhez kb elég az hogy elmondod hogy épp egyedül vagy, 2 kapcsolat között. Ha meg mindig erős vagy, és sose adsz támadási felületet, csak úgy passzióból kedveskedsz nekik, rögtön behódolnak, odáig vannak érted, de az meg neked hányinger, mert közben undorodsz az egésztől.
Nem tudom ezt miért csinálják, érthetetlen.
Nagyon sok ilyen van.
#23 és nők nem ugyanezt csinálják?
Abba a pillanatba amikor gyengeséget mutatunk megyünk a lecsóba, mondvan már nem érzik nőnek magukat ilyen tutyi mutyi mellett...
Kérdező, én ezért nem merek szakítani, mert félek, hogy utána meg nem találok normálisat, így inkább maradok egy rossz kapcsolatban.
Sajnos ez a párkapcsolatosdi szerencsén múlik, ha nem jönne össze másban biztos sikeres leszel, pl. karrier terén, szóval nézd a pozitív oldalát én is ezt próbálom. :)
26N
Kedves utolsó!
Én amit tanultam az eddigi évek alatt, hogy még mindig jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban, ahol gyötörnek, elnyomnak ☺️ amiben nem érzed jól magad az nem igazi szerelem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!