Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy érzi, hogy felnőttként, egyetem után esélytelen ismerkedni?
Sokan házasodnak már ismerőseim közül, sokan az egyetemen vagy gimi végén ismerkedtek össze.
Nekem is volt egyetemről egy hosszabb párkapcsolatom, sajnos véget ért, azóta pedig semmire se megyek, ha társkeresésről van szó.
Természetesen nem vagyok tökéletes, de azelőtt mindig volt udvarlóm/fiúm, szoktak bókolni is nekem, oda figyelek magamra.
Sajnos amikor ismerkednék az alábbi problémákba ütközöm:
- aki tetszik, van barátnője, menyasszonya, még hozzá hosszabb ideje
- akinek nincsen azzal kiderül, hogy valami defekt van, vagy nem illünk össze
- a srác úgy dönt, hogy csak szórakozni akar a huszas évei végén.
Már egy ideje tart ez, hogy nem jön össze egy normális párkapcsolat nekem. Úgy érzem pedig megérdemelném mint mindenki más, hogy szeressek valakit és én is szeretve legyek. Folyamatosan akadályokba ütközöm, már kezdek beletörődni :S
24N
"Nem értem milyen hárításról írsz, és senkit sem hibáztatok"
Ettől függetlenül láthatóan képtelen vagy megemészteni, hogy esetleg veled van a probléma... Nem írtad le, de lényegében azt mondtad, hogy a dologban hibás:
- Hogy már nem vagy egyetemen.
- A pasik, akik foglaltak.
- A pasik, akik defektesek.
- A pasik, akik szórakozni akarnak még.
Most, ha szerinted azt mondanám, hogy srácként csak ribizlikkel, foglalt lányokkal és butákkal találkozom, akkor szerinted nem én csinálnék valamit rosszul?
#10 ja nem ? Akkor mit sír a szád itt?
Vagy kamu vagy vagy pontosan tudod hogy igazam van, mert látod hogy a hozzad hasonló vagy gyengébb csajok mind pasival sétálgatnak
Én nem állítottam, hogy tökéletes vagyok, csupán azt, hogy ilyenkor nehezebb már ismerkedni és a gyakran említett dolgok előfordulnak. Mivel akarsz hibáztatni azzal, hogy a környezetemben ilyen emberek vannak, a társaságomban mindenki foglalt? Nem csak én járok ebben a helyzetben, van jó pár velem egy idős lány akikkel ugyanezek megtörtennek.
Nem sír a szám feltettem egy kérdést 😃
Te most a lányokra célzol?
Oké, szerinted a lányoknak nem rossz? Nekem is voltak nagyon rossz tapasztalataim a másik nemmel még is tartom magam. Mások tönkretétele meg nem célom, pont ellenkezőleg.
Mi értelme amúgy a kérdéseknek, ha a többség csak azt várja, hogy mindenben megerősítsék és igazából nem is akarja megkeresni a problémája okát? Feltűnt, hogy folyamatosan újra és újra ugyanúgy hárítasz, fel sem fogod, de véééletlenül sem merülsz el a dolog azon részében, hogy esetleg valamit te csinálsz nagyon rosszul?
"Nem csak én járok ebben a helyzetben, van jó pár velem egy idős lány akikkel ugyanezek megtörtennek."
Ja, én is ismerek rengeteg ilyet. Rinyálnak mindenért, az igényeik elszálltak, 2 szalmaszálat nem tennének keresztbe, hogy találjanak egy normális pasit. Mellettük a kicsit is értelmes és két lábon járó lányok viszont simán válogatnak és találnak társat.
"Ja, én is ismerek rengeteg ilyet. Rinyálnak mindenért, az igényeik elszálltak, 2 szalmaszálat nem tennének keresztbe, hogy találjanak egy normális pasit. Mellettük a kicsit is értelmes és két lábon járó lányok viszont simán válogatnak és találnak társat."
Oszd meg azokat a magas igényeket, amiket a nők elvárnak, kiváncsi vagyok😃
hogyan kell keresztbe tenni a két szalmaszálat, hogy találjon valaki normális pasit?
"Oszd meg azokat a magas igényeket, amiket a nők elvárnak, kiváncsi vagyok😃"
Állításuk szerint semmi extra. Gyakorlatilag elég sok, pl. sokan akarnak nagyon magas pasit, izmos alkatút és hasonlók. Konkrét példák:
- 90 kilós lány elhajtott 2 olyan srácot, akik teljesen rendben voltak. Szerinte nem voltak elég helyesek. Amint ez a 2 srác talált barátnőt a közös társaságból, hirtelen elég helyesek lettek neki is...
- Szintén egy másik lány. Az egyetem egyik leghelyesebb srácával akart csak összejönni, aki birkózó volt.
- 21 éves csaj, pár éves gyerekkel szintén teljesen átlagos srácokat sorban hajtott el. Végül egy bizonyos rockegyüttes énekesére hasonló sráccal összejött, de a srác csak kihasználta, aztán dobta.
És ismételten nem voltál képes kicsit sem átgondolni, hogy esetleg te csinálsz valamit rosszul, helyette röhögve próbálsz támadni.
#18: A kérdezővel? Áh, azért ahhoz ennél értelmesebb szintet kéne hoznia.
Felhoztál 3 olyan nőt az életedből, akiket ahogy kivettem felületesen ismertél és a külsőségekre mentek. Tudok én is ilyen férfiakat az életemből, többet is mint három, de nem fogom felsorolni, mert tudom, hogy nem mindenki ilyen.
Sosem voltam az említett felszínes természet és a barátaim sem ilyenek.
A magánéletedből kiragadtál pár példát és azt általánosítod. Ha valami tényleg olyat mondtál volna, ami tényleg mindennap szembejön az utcán.
A kérdésre ugyanúgy nem válaszoltál, de engem próbálsz lealacsonyítani.
Haha azt gondolod 😃
Nem kell aggódni, mert én az ilyen online kötekedő embereket nem bírom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!