Vannak itt olyanok, akiket fiatalon nem érdekelt semmilyen szakma, de később felnőttként igen?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, semmi nem érdekel igazán, fél évet jártam egyetemre, de nem tetszett a szak, és otthagytam.2017. dec. 3. 15:48
1/3 anonim válasza:
24 évesen már nem vagy annyira fiatal, meg kellett volna találnod a helyed. Tényleg semmi sem érdekel?
Ahogy öregedsz fog változni a preferenciád. Lehet, hogy teljesen beleunsz a szakmádba és máshova vágysz. Manapság ez már teljesen normális. Persze nem jogról megyünk át IT-be, de ésszerű ugrások beleférnek.
2/3 anonim válasza:
Ennyi idősen már családot kellene alapítanod haver! Mit csináltál az érettségi után ennyi ideig, hogy 6 év alatt nem találtál egy értelmes szakot? Az oké, hogy fél évig jártál valahova és nem tetszett, de még mindig 5 és féled volt, hogy helyette keress egy másik szakot. Ha legkésőbb jövő szeptemberig nem kezdesz el valamit, akkor sajnos azt kell mondjam, hogy már késő!
3/3 A kérdező kommentje:
Már miért kéne családot alapítanom? Honnan szedted ezt a hülyeséget?
2017. dec. 11. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!