Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincsenek barátaim, a munkán kívül nem nagyon járok el sehova akkor tuti örökre egyedül maradok? 22f

Figyelt kérdés

Barátaim sosem voltak. Rég óta szertnék barátnőt, de olyan elképzelhetetlen az egész. Én nem olyan vagyok aki könnyen szóba áll másokkal, meg vicces sem vagyok. Nagyon szerencsétlennek érzem magam hogy nem tudok ismerkedni, de pedig mindent megteszek, de nem megy.

Ahogy telik az idő egyre jobban elkésve, cikinek és úgy érzem hogy egyre kisebb az esélye hogy valaha barátnőm legyen.

Ezekből ítélve szerintetek van esélyem?

Rossz hogy szinte csak a munkából áll az életem, és nincs magánéletem.

2019. júl. 9. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

De akkor te például mit gondolsz annak? Nekem vannak ismerőseim, de barátom egy darab sincs. Van kollégám, haverom, cimborám, ismerősöm, kedves ismerősöm, jóakaróm, de barátom egy se. Nekem az egy olyan mély kapcsolatot jelentene ami szerintem értelmetlen, mivel az ember legjobb barátja a szereleme, kellene, hogy legyen.

2019. júl. 9. 23:23
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem teszel semmit azért hogy legyenek barátaid, barátnőd stb.. akkor igen egyedül maradsz. Én is így voltam vele amikor annyi idős voltam mint te. Azóta eltelt pár év, nem olyan sok, mert 5 évvel vagyok nálad idősebb de én is amikor már teljesen elvoltam keseredve összekaptam magam és tettem azért hogy ne legyen így. Fogtam magam felemeltem a seggem és kimentem a négy fal közül csak úgy egyedül. Mindenféle rendezvényekre spontán elmentem, beszélgettem emberekkel, barátkoztam, munkahelyemen is összebarátkoztam pár kollégámmal akikkel szintén el jártunk erre-arra, és utána már jött minden magától. Gimis koromban én nekem sok barátom volt, jó társaságokban voltam benne akkor csajoztam is ezerrel, barátnőm is volt. De ahogyan vége lett a sulinak én rögtön dolgozni mentem bizonyos okok miatt muszáj volt, a többiek meg tanultak még. Jóformán egyedül én keveredtem bele a munka világába érettségi után és a barátaim szépen lemorzsolódtak.
2019. júl. 10. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!