Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátnőtöket Balaton Soundra?
Nagy a csábítás ott hogy kigyúrt, pénzes, akár külföldi pasikkal feküdjön le. Akár többel is egyszerre.
34/F
Elolvasgattam nagyjából a kommenteket, és megértem azokat is, akik szerint menjen csak nyugodtan, nincs abban semmi. Biztos van aki ennyire megbízik a barátnőjében/barátjában.
Viszont akárhogy próbálom magam beleképzelni magam a szituba, arra gondolni, hogy ha akar itthon is megcsal stb. én is azt mondanám, hogy úgy menj, hogy akkor én szakítok. Magam is sajnos szinte 100%-ban biztos vagyok benne, hogy bármilyen hűséges és szeretet engem, a pia, buli hatására lenne olyan gyenge pillanata, hogy megcsaljon, gondolván, hogy úgysem derül ki. Ha nem is csalna meg, akkor is bennem lenne az, hogy mi van, ha mégis...
Elég, ha meghallgatod a tavalyi strandfesztivál himnuszát: "Ami itt történik, itt is marad..."
Úgyhogy kérdező én veled vagyok, szerintem próbáld távol tartani tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!