Miért nem enged el? Ti elengednétek így a 17 éves lányotokat?
17 éves lány vagyok egy Balaton melletti kisvárosban lakom, és az lenne a problémám hogy anyum nem akar elengedni nyáron Pestre. Azt hogy bulizni nem enged fel, még meg is értem, de csak arról lenne szó hogy barátnőmmel, akit ő is ismer és kedvel, felmennénk, nézelődnénk,stb..este pedig hazajönnénk. És nem akar elengedni. Vajon miért nem? És ti hasonló esetben elengednétek a gyermeketeket? Én szerintem nem adtam erre a bizalmatlanságra okot, sosem kellett sehonnan részegen összeszedni, bulikból is mindig normális állapotban jövök haza, jól tanulok, nyárra már megvan a melóhelyem, stb.Szóval nem értem.
Köszönöm hogy elolvastad és válaszolsz!
17/L
Elég gáz. Nem hagynak önállosodni.
Csak magulat minősítik,ha nem bíznak benned. Ha tudják magukról,hogy felelősségteéjes lánynak neveltel,akkor simán elengednének.
Én 17évesen nem kérnék emgedélyt. Max akkor titokban mentem volna el.
Én is 17 leszek és nálam is beszigorít muter alkalom adtán... és ennek igazából örülnöm kéne, mert ő az a személy aki várja haza gyerekét ellentétben jó pár anyukával... én azt gondolom tartsd tiszteletben a döntésüket, mindegy mi lenne az alkalom. Ha betöltöd a 18-at biztosan elengednek bárhova, de egy aggódó szülő kétlem hogy rosszat akarna valaha is.
16/F
Talán ők látják azt, amit te nem magadon.Mármint még naiv vagy és problémás helyzetben neked annyi a barátnőddel együtt.
Mit teszel, ha 4-5 kretén rád mászik hirtelen? Van 3 másodperced reagálni, ők sem adnak többet...hiába nyivákolnál mellesleg, mert az emberek-járókelők 95%-a csak filmezni fog a facebukra vagy elmenekülni...Egy "hiéna" egyből észleli az idegen "őzikét" és lecsap, hiába a mese a fővárosi közbiztonságról...
Ameddig magad és barátnőd sem tudja magát megvédeni, nincs miről beszélni...szerintük és szerintem sem.
Mi honnan tudjuk, hogy az anyukád miért nem enged el? Ha megkérdezed, mit mond? Csak ad valami épkézláb választ.
Ha plázázni mentek, arra pénz is kell, az utazás sincs ingyen. Annyi felesleges pénzed van, vagy azt is anyuci fizesse?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!