Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Elengednétek a 18...

Szülők! Elengednétek a 18 éves lányotokat?

Figyelt kérdés

egy hazai fesztiválon szeretne önkéntes munkát vállalni nyáron.

a lakhelyünktől elég távol lesz a fesztivál, még sosem járt ott.

egyedül aludna sátorban, a többi önkéntes 20-25 év körüli, közülük is csak 1 embert ismer, a fesztiválon se lesznek nagyon ismerősei.

Fesztiválon bulizni volt már, baráti társasággal tavaly.

2017. máj. 23. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen fesztivál, milyen önkéntes munka?

Az, hogy messze van meg hogy még nem járt ott, az teljesen mindegy, lényegtelen. Hogy csak 1 embert ismer, az se annyira, mert ott majd megismer százat is. Inkább a jelleme a szempont, hogy mennyire tud magára vigyázni, de az egyedül egy sátorban nem hangzik túl jól. De ha bulizni már volt, akkor tavaly már elengedted, ahhoz képest mi a különbség? Hogy dolgozni vagy fesztiválozni, az megintcsak tök mindegy!

2017. máj. 23. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 18 éves, ezért elméletileg, főleg, ha nektek ez nem kerül pénzbe, szívejoga hogy megy-e vagy sem.

Egyébként nem vagyok szülő, de csak annyit tudok mondani, hogy ha megbízható, tudjátok, hogy nem csinálna semmi butaságot, és elég talpraesett is hozzá, akkor miért ne mehetne!?

2017. máj. 23. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
18 evest tiltani mar nem nagyon lehet, nem is kell. Nevelni ilyenkor mar ugyse tudod, csak ovatosan terelgetni, tanacsot adni, amit vagy megfogad vagy nem. De egyebkent, ha felelossegteljes, talpraesett, ugyes, okos lany, akkor miert ne? Nyilvan felti az ember, aggodik, de el kell engedni a kezet. Csak tudja, hogy ha baj van, akkor ott van mogotte a szuloi haz, a szulok, akikkel meg lehet beszelni a dolgokat, tamogatjak erzelmileg.
2017. máj. 23. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
18 evessen nehogy mar engedely keljen......oda megy ahova akar
2017. máj. 23. 16:51
 5/9 anonim válasza:
100%
én is megyek ugyanígy, igaz 20 éves vagyok.
2017. máj. 23. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

Minden évben dolgozom fesztiválon önkéntesként.

Az a legnagyobb hülyeség, hogy ingyen van.

Ki kell fizetned a napi jegy árát (ez lesz kaució), erről lesz szerződés, és, ha teljesíted az elvállalt napokat, akkor a teljesített napok összegét 100%-ban visszakapod, tehát, ha 4 napot vállalsz, hogy ott leszel az elejétől a végéig, de csak hármat teljesítesz, akkor csak hármat fizetnek vissza.

2017. máj. 23. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
18 évesenmiért ne mehetne el dolgozni,te jó ég. Még csak engedélyt sem kell kérnie.
2017. máj. 23. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Bár önkéntes munkát jó nagy hül yeségnek tartom.

Nálunk egy fesztiválon netto1200ft körül van az órabér, és munka után simán tartºkodni lehet a fesztivál területén,koncertekre menni.

2017. máj. 23. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:

27-es nem tudom.

Sokszor a testalkatom hangoztatják. (Alacsony és törékeny lány vagyok).

De nem akarom elhinni hogy tényleg testalkat alapján kell ítélkezni nekik.:(

2017. szept. 5. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!