Elengednétek a 18 éves lányotokat idegen helyre, idegen emberek közé túrázni?
Valószínűleg semmi olyan nem fog vele történni, ami nem történt már meg veled is, amikor te voltál 18 éves.
(Csak már elfelejtetted.)
Ha valami direkt túrázással kapcsolatos oldalon találtad az embereket és valami túrás körökben ismert túravezető vezeti őket előre meghirdetett időpontokkal, akkor szerintem nincs mitől félned, mert se eltévedni nem fogtok, el se fognak rabolni, meg veszélyesebb útszakaszokra sem fogtok tévedni.
Régebben jártam egy nagyobb csoporttal (kb 50 ember), ami eléggé szétszakadozott, szóval nem az volt, hogy egy tömeg közepében mentem, ahol az emberektől a fákat se láttam, de mindig volt mellettem pár ember, akivel lehetett beszélgetni, néha megálltunk pihenni és bevárni a lemaradókat. Senkinek nem lett semmi baja soha, voltak gyerekek és nyugdíjasok is a csoportban.
Kik ezek az "idegenek"?
Vannak direkt természetjáró egyesületek, honlappal, előre meghírdetett túraidőpontokkal és útvonalakkal. Én inkább onnan keresgélnék. Biztonságosabb mindenféle szempontból.
"Elengednétek...idegen helyre, idegen emberek közé?"
Nem! Kizárólag ismerősökkel túrázhatna, és csakis a konyhában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!