Kamaszfiús anyukák! Ti elengednétek a 16 éves fiatokat bulizni?
Ne vedd zokon, de én nem engednélek el a nagyvárosba bulizni 16 évesen, ... a mai világban!
Még 10 évvel ezelőtt is talán mást válaszoltam volna ha megkérdezel, de most már NEM.
De kérdezd meg a szüleidet, 50%-os az esély!
drága válaszolók! 16-évesen buliból buliba mentem, volt h részegen a buliból mentem a vasútra könyvek,bérlet,pénz nélkül...(szüleim meg azt hitték, h otthon fekszek az ágyamban és reggel meg már elindultam mert volt 0.-ik órám) mindig mindenkitől megkaptam, h nem fogok leérettségizni meg nem lesz belőlem semmi...
és most? a jogi egyetemen vagyok másod éves..
szerintem mond el anyudéknak, h el akarsz menni, és ha jó tanuló vagy, meg megbeszéled, h hajnali 2-re hazaérsz szerintem elengednek..
de a hajnal kettőt (vagy amit megbeszéltek) tartsd be, mert ha nem, akkor többet nem fognak vagy nem ennyi ideig fognak elengedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!