Elengednétek a 18 éves fiatokat 6 hónapra Kínába au-pairkedni?
Persze. Pont egy magyar fog nekik kelleni Kínába, pláne fiú.
Mintha nem találhatnának egy kínait aki éhbérért többet is dolgozna.
Elmegy a fiad, kétlem, hogy valaha fogsz is róla hallani. Az európai szervek elég sokat érnek. Pláne a fiatalabbak.
18éves ha akar mindenesetben el fog de!
Nyomozzátok le együtt a helyet, én jobban örülnék ha a fiam eu-ba/USA-ba menne, de ha normális kínai család akkor ez nagy előny melónál+tud kínaibol nyelvvizsgázni így ha közepet csinál akkor +28pont. Meg nagyon sok helyre szeretnek olyat felvenni aki tud angolul+kínaiul. Melyil részére menne?
nem nagyon hallottam még ilyet, hogy fiút keresnek és pont kínába. nekem ez eléggé érdekes.
miért nem megy ki ausztriába vagy németországba inkább valami szakmunkára? sok esetben ott is adott a szállás és így jó pénzeket kap, valószínű többet, mint kínában. ráadásul ott mit csinálna? nem beszéli a nyelvet gondolom. én nem örülnék neki. nyilván megtiltani nem tudod, de ha annyira akar menni, inkább keressetek egy európai országot. és megbízható,szervezett körülmények között menjen ki.
5# vagyok.arról nem beszélve,hogy talán tanulnia is kéne,hogy jövőre felvegyék..
én azt mondom,hogy érettségizen le októberben jól és hogyha minden megvan,akkor mehet, hiszen be van biztosítva már ,hogy jövőre felveszik
Csak hallomásból tudok hozzászólni, hátha számít. Távol keleten valóban járja a tévhit, hogy minden európai jól beszél angolul, és nekik is túlélés az angol tudás, márpedig Japánban a szóbeli angol oktatás ramaty szinten van (minden más ott állítólag eléggé színvonalas az oktatásban). Kínában nem tudom, ez mennyire jellemző, de elképzelhetőnek tartom ott is.
Beszélgettem élőben is már Thaiföldön és Japánban dolgozó európaival, USAbelivel, akik aupair-kedtek, vagy pedag.diplomával tanítani mentek ki.
Ettől függetlenül, ahogy fent írja valaki, szerintem is a legalapvetőbb tennivalók egyike, hogy leellenőrzöd, létező családról van-e szó, legális-e a dolog, és felhívod arra is fiad figyelmét, hogy kizárólag hivatalos úton utazzon ki, bárhova is megy, legyen hivatalos nyoma annak, hogy melyik családhoz megy. Ez visszatartó erő a bűnözőknek - mert hogy ennek eshetőségét se zárjuk ki, hogy "bepróbálkozik" valaki, aupair keresés címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!