Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti elengednétek a barátnőtöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek a barátnőtöket Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

Nagy a csábítás ott hogy kigyúrt, pénzes, akár külföldi pasikkal feküdjön le. Akár többel is egyszerre.

34/F

2019. júl. 6. 12:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
38%

persze, ha akarna itthon is megcsalna, bla,bla,bla. ez nem így van. mások az ingerek. ott buli van pia, zene, alfahímek. itthon túl nagy energiát kellene befektenie abba hogy megcsaljon, bujkálni, szervezkedni ilyesmi. főleg ha nem is akar annyira megcsalni. viszont! ő ott, te meg jó messze, sosem derül ki, botorság azt hinni hogy nem mennek rá a pasik ha kinéz valahogy. az még nagyobb baromság ha azt hiszed hogy nem fogja fixirozni a kigyúrt, jó testű, jó képű, nagydumás pasikat. legyezgetni fogja a hiúságát ha leszólítják, felakarják szedni. arra meg ne halgass azért zavar mert te nem vagy olyan pasi meg ilyenek, ez butaság. persze nem is kell mindenkinek olyan pasinak lenni.

summa summarum: 90% hogy megcsinálják, ha minden áron menni akar, akkor ő evvel tisztában van. lebukás nélkül dugna szerintem. az aggodalmaid nem alaptalanok.

2019. júl. 6. 13:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
#10: A Sound egy fesztivál, ahol koncertek is vannak.
2019. júl. 6. 13:05
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Ha ekkora ordas knak tartod a barátnôd, mi a faxért vagy vele? Megcsalni meg bármikor és bárhol megcsal, ha akar. Elengedni meg a gyerekeket szokás, egy felnőtt embernek nehogy már engedélyt kelljen kérnie a párjától... A csaj , aki írta, hogy a fesztiválokon csak a pia meg a dugás megy, magából indul ki. Érdekes, én is voltam jó pár fesztiválon, mégsem szexeltem senkivel, mert volt párom. Szerintem szakíts vele és kíméld meg magadtól szegény lányt.
2019. júl. 6. 13:08
 14/31 anonim ***** válasza:
16%
#13 mert csúnya vagy.
2019. júl. 6. 13:10
 15/31 anonim ***** válasza:
16%
Le is fog. Hiába "bízol benne", vagy éppen nem, ez semmin nem változtat :) Te kis szar, csóró nyüzüge vagy, ők meg a menők, nekik ez csak szórakozás, de a te életed megy majd tönkre emiatt.
2019. júl. 6. 13:15
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
#9 ha jól tudom, ma még azzal nem jövök össze, akivel csak akarok
2019. júl. 6. 13:20
 17/31 anonim ***** válasza:
46%

Jajj, hagyjad már #8 nem volt más, mint az ilyen tipikus keménykedő metál-arcok, akiknek hobbija leszólni minden zenei fesztivált amin nem KIZÁRÓLAG rock és metál van, mert ugyebár minden más zene csakis szar lehet és még az is dicséret "mert azt nem lehet zenének nevezni és az a jó amiben hörgés meg fejrázás van"

2019. júl. 6. 13:23
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

Eleve nem értem, mi az, hogy elengeded?!

Èn nem kérnèk engedèlyt, ki vagy te, az apja??

Ha meg akar csalni, úgyis megcsal akárhol, te pedig inkább dolgozz magadon, mert erződik, hogy elègedetlen vagy.

2019. júl. 6. 13:28
 19/31 anonim ***** válasza:
43%
Normális nő nem jár soundra, ez a legagyhalottabb fesztivál. Ha el akarna menni menjen csak, de vissza nem ke már jönni.
2019. júl. 6. 13:42
 20/31 anonim ***** válasza:
17%
Nem kéne engedélyt kérnie, ha akar menjen, bulizzon dugjon stb, de utána hadjon is békén. Hogy miért? Mert voltam már soundon. Voltam egy szép kapcsolatban egy tökéletes nővel, amit a soundal tettem tönkre én gyűlölöm az összes fesztivált azóta, aki akar menjen, de vissza út nincs én sem megyek többet.
2019. júl. 6. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!