Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátnőtöket Balaton Soundra?
Nagy a csábítás ott hogy kigyúrt, pénzes, akár külföldi pasikkal feküdjön le. Akár többel is egyszerre.
34/F
Elengedném? Nem vagyok a gazdája, ha szeretne menni, akkor menjen, és érezze jól magát normális keretek között.
Ha valaki meg végigkeféli a fesztiválokat, az alapból is olyan ember, azért nem kell odamennie, hogy félrejárjon. A hűségesek, fesztiválon is hűségesek maradnak, mert ismerik a határokat. Ennyire egyszerű. Ha azt gondolod, hogy a barátnőd eleve az alja emeberek táborát erősíti, akkor minek vagy vele egyáltalán?
És arra nem gondolsz, hogy esetleg megjátssza magát neked profin és amikor elmegy a fesztiválra és te eltűnsz a horizontól, akkor arcán ördögi mosoly fut át, hogy "végre! itt az én időm!"
“Hadjon” bèkén...ilyen helyesírással én is hagynàlak:DD
24# pff pont te oktatsz ki egy külföldit, aki még rendesen se tud magyarul úgy, hogy idézni sem tudsz normálisan? Szánalom teteje, értelmi szinted miatt szóba se állnék veled sorry.
Hab a tortán, hogy a pontokkal egybe írod a szót, ez egyenest nevetséges, aztán a szóval egybeírod a szmájlit is. Minek oktatsz itt, ha magad se tudsz írni?
Vagy jártunk, csak józanul. Részegen nem igazán emlékezhetsz jól...
Ja hogy ezért íródott ki a másik efeletti kérdés.
Tehát akkor az itteni örökszüzek szerint balaton sound=night club. Bár én nem mennék el, mert számomra érdektelen zenék vannak ott, azért ne emeljük már egy szintre a kettőt. Komolyan, mint a sértett gyerekek olyanok vagytok, látjátok a riportot a sok bulizós jónővel, meg izombélával azt betriggerelődtök. Húha ők dughatnak, ti meg nem! Dugjanak, kit érdekel?
De hogy erről tesztek fel fiktív-mert egyértelműen kamu kérdés- kérdéseket, csak hogy szidhassátok a nőket az már beteges.
#12. Ez valóban így van, viszont aki "az előadóra kíváncsi", az ugye koncertre megy őt meghallgatni, nem direkt egy fesztiválra.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!