Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátnőtöket Balaton Soundra?
Figyelt kérdés
Nagy a csábítás ott hogy kigyúrt, pénzes, akár külföldi pasikkal feküdjön le. Akár többel is egyszerre.
34/F
2019. júl. 6. 12:27
1/31 anonim válasza:
Ha ennyire nem bízol benne minek vagy vele?
2/31 anonim válasza:
Jaj ne legyél már gyerekes..azt hittem az ilyen “megszabom hova mehetsz” hülyeséget tinikor után kinövik az emberek. Megcsalni otthon is meg tud, ha akar.
3/31 anonim válasza:
A sztorik alapján, ha van rá eldurrantanivaló egy millája, akkor lehet elgondolkodnék azon, hogy "elengedem". Ellenkező esetben ugyan azt a jelentést tulajdonítanám neki, mint a "legyünk csak barátok/túl jó vagy hozzám/szeretlek, mint ember"-nek, szóval a cucca várná a ház előtt, mire hazaér.
32/f
4/31 anonim válasza:
Ha felmerül, hogy __elengedem__-e , akkor ráébrednék, hogy háziállatom van és nem párom.
5/31 anonim válasza:
Nem vagy az apja h engedélyt kelljen kérnie. Am ha annyira megakarna csalni, azt úgy is megtudná tenni, ha egy szobában lennétek. S még csak nem is tudnál róla. Jól gondolom h inkább az bánt h te nem vagy olyan külsőleg, mint azok a srácok, akiket írtál?
6/31 anonim válasza:
Ha megbízok benne, elengedném. Ha nem bízok meg benne, akkor meg mindegy lenne, mert úgysem akarnék vele lenni.
7/31 anonim válasza:
Én nő vagyok, voltam pár fesztiválon, tudjuk miről szól: pia szex, szex... Ne engedd... Hány éves a barátnőd?
8/31 anonim válasza:
csak simán nem jönnék össze olyannal, aki el akar menni ilyenekre, de nem a megcsalás/szex miatt
9/31 anonim válasza:
#8: Szóval nem jönnél össze olyannal, aki megakarna hallgatni koncerten egy zenei előadót? :D Omájgád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!