Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a magyar fiúk sem érdeklődn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a magyar fiúk sem érdeklődnek irántam, akkor a külföldiek hogy fognak?

Figyelt kérdés
Költözésről van szó, részletekbe nem szeretnék belemenni, de így mennyi esélyt láttok?

2019. júl. 6. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sok kalács képű lany 😅😂 oke persze vannak ott is csúnyák szépek de itt magyarban is bőven vannak... csak annyi hogy ott aki szép na az itt olyan mint ha a felső rétegből való lenne
2019. júl. 6. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Tiszta lappal indulj! Felejts el minden rosszat, ami itt ért, ahogy felszállsz a repülőre. Óriási lehetőséget kaptál, inkább koncentrálj arra. Az új arcokat, amúgy mindig nyitottan várják/ fogadják. Emlékszem amikor nálunk járt a suliba külföldi lány, mindenki róla beszélt, hogy milyen más. (Jó értelemben). Legyél mosolygós, pozitív és hidd el hogy megérdemled te is a boldogságot. Egyből megfog találni minden jó dolog.
2019. júl. 6. 12:23
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Miért ne kellenél senkinek? Neked is vannak értékeid és biztos örülne valaki ha vele lennél.
2019. júl. 6. 16:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, sokat segítettetek, hogy picit több önbizalmam legyen! :)
2019. júl. 6. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy lesz valaki aki erdekesnek, kulonlegesnek talal majd.

En rengeteg lannyal randiztam/ probaltam randizni de mindegyik elutasitott aki egy kicsit is normalis volt(ertelmes es kinezetre is megfelel).

Vegulis amerikaban talaltam mega parom aki szeret es elfogad olyannak amilyen vagyok es en is boldog vagyok hogy o a felesegem.

Ne aggodj ezen. Uj kornyezet, uj emberek. :)

2019. júl. 10. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!