Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti hol szerettek ismerkedni?
Fesztivalon pl a legtobben nyitottak ra. En megye rockmaratonra jovo heten. Tuti lesznek probalkozok bar van pasim:)
Ilyen helyeken nyitottak az emberek, alkohol is segit
Csak annyi a kitétel, hogy személyesen történjen és az illetőn, aki oda jön hozzám látszódjon, hogy határozott, barátságos és laza. Szóval a kisugárzása olyan legyen, hogy egyből azt érzed nincs benne semmi gáz hogy megszólított. Lehet az felőlem a megálló is. Szerintem sokan azért riadnak meg az ilyen ismerkedéstől, mert rossz tapasztalatuk volt. Elvégre én se örülök, ha egy tutyi mutyi kis szarjankó, akiről lerí hogy gázos srác odajön valami szar dumával. Azzal nem tudok mit kezdeni és tényleg kellemetlen, mert érzem is a fura tekinteteket másoktól, hogy mindjárt kitör belőlük a nevetés. Egy normális önbizalommal rendelkező, értelmes sráccal nincs gond. De olyanok meg nem igazán mennek oda egy lányhoz, hogy összeismerkedjenek velük.
Akinek nincs rendben az önértékelése az meg fejlessze magát először és ha elért egy bizonyos szintet akkor próbálkozzon a csajoknál. De ez csak az én véleményem. Tudom számít a visszacsatolás is és sok a bunkó nő, de én pl. mindig vártam hátha egyszer leszólít egy normális FÉRFI. Sajna eddig nem jött össze, csak a szarjankó. Mondjuk bunkó, lekezelő velük se voltam, csak mondtam hogy nem köszi szia. A másik véglet az az önbizalommal duzzadó "helyi menő" srác, aki azt hiszi a lábai elé fogok élvezni mert hozzám vágott egy olyat hogy " szia cicuska". Na is nagyon gáz.
(Privát üzit nem kérek köszi, lásd első mondat)
Saját példáimag írom le
Társkereső
Rendezvények
Baratnoim által
Nem azt mondom hogy buszon. Vagy ilyen helyen ne ,mert ha kedves vagy udvarias nem tolakodó akkoris s sokan elküldenek mert épp sietnek valahova.
"Gondolom a kérdés arra vonatkozik, amikor nincsenek barátok."
Nem.
A kérdés arra vonatkozott, hogy mi nők, hol szeretünk ismerkedni. Én meg leírtam a saját példámat.
8,
A szarjanko alatt a tipikus nyomi pasikat értem, akik nevetségesek. Hiába játsza a sok ember az álszentet, azért tudjuk kikre gondolok.
Egy példa: álltam a megállóban, ahogy mások is körülöttem. Erre oda állított egy kicsi, kinézetre is már elég szerencsétlen fickó, foga kissé hiányos, a beszéde sem túl kifinomult és próbált "felszedni". A mondva csinált indokok amikkel hozzám szólt, ha nem akart volna semmit akkor az idős nénihez is oda mehet kérdezni. Az egész olyan kis vicces és kínos volt egyszerre. Bármit mondunk is. Nem csak a külseje miatt, hanem az egész szituáció, hogy oda áll egy olyan lányhoz, akivel láthatóan nem egy szint. Mindenféle gonoszság nélkül. Amúgy kérdésedre válaszolva nekem rendben van az önbizalmam, ez hogy tisztában vagyok saját magammal nem gond szerintem. Egyébként, ahogy írtam nem vagyok bunkó ilyen emberekkel sem, normálisan válaszoltam, amiből sejthető hogy nincs tovább és annyi.
Ja és mivel én nő vagyok, így nem megyek oda egyértelműen egy ferfihoz, hogy akkor randira hívjam. Az nem az én dolgom. De nem is várom el szupermodell férfiaktól, hogy megtegyék. Tudom hol a helyem ebben a rangsorban. Ha valaki valaha is mondott rám bármit, nem hiszem hogy egy normál kategóriás nőre olyan nagyon sok jelző lenne.
Ha valaki ezekben kivetni valót talál akkor álszent. Szerintem sokkal rosszabbak azok, akik a lányok akik nyíltan kiröhögnek valakit, ott előtte meg vissza se válaszolnak neki. Én pl a cigit kéregető hajléktalannak is visszaválaszolok, röviden és normálisan. Nincs, nem cigizek bocsi. Szia. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!