Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rázza a fenekét ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rázza a fenekét ha nem akar ismerkedni?

Figyelt kérdés
Bulizni voltunk a haverjaimmal és kiszúrtam egy nagyon csinos lányt. Valami eszméletlenül szexin táncolt, muszáj volt odamennem. Nem rámásztam vagy semmi csak odamentem beszélgetni erre elküldött konkrétan a fenébe azzal hogy neki van pasija bocs..
2019. júl. 2. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg csak jól érezte magát.
2019. júl. 2. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Talán mert azért volt ott, hogy jól érezze magát?

Vagy annyira hihetetlen, hogy szórakozni ment nem pasizni?

Valahol le van írva, hogy a csinos lányoknak kötelező a barátjával kimozdulni?

2019. júl. 2. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván azért rázta a fenekét, mert táncolt. Ettől ő még nem akar ismerkedni. Mi ebben a fura?
2019. júl. 2. 17:58
 4/10 A kérdező kommentje:
de lehet úgy is táncolni hogy nem a fenekét rázza és nem kihívó ennyire :D
2019. júl. 2. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Akart ismerkedni, csak nem veled.
2019. júl. 2. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Oh,miért is nem volt rajta csador... Én is rázom magam,pedig kapcsolatban vagyok.
2019. júl. 2. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Van olyan zene amire így jó táncolni. Én is szeretem a fenekemet rázni, és szeretem az ilyen zenéket amire lehet. Ettől felszabadultabbnak és nőiesebbnek érzem magam. Pont letojom, mások mit gondolnak. Azért vagyok ott hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy másoknak megfeleljek.
2019. júl. 2. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
67%

Magambol kiindulva, mert jo erzes, ha szexin tancolok, gyonyorunek erzem magam tole es sokkal jobb a hangulatom. Csak egyszeruen jol erzem magam, boldogan.

Te ferfifejjel azt gondolod, hogy azert razza, mert fel akar szedni valakit, o noi fejjel, azert razza, mert jol esik neki.

Az nem az o hibaja, ha te erre beindulsz!

2019. júl. 2. 18:34
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

En is szeretek szexin tancolni meg ha latom hogy neznek, tetszem:D de ez ennyi, nekem is van pasim, attol meg jol esik hogy masoknak is tetszem. De ennyi visszaigazolas pont eleg, tancolni veluk mar nem akarok vagy ilyesmi.

Mondjuk ha olyan mint multkor ket lany az instaban akik mar melltartoban tancoltak... az mar kozonseges nyilvan de amig csak tancol addig ezzel mi a gond? Keresel egy masik csajt es kesz.

2019. júl. 2. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Csak azért, mert a te világod a farkad körül forog, másoké még nem.
2019. júl. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!