Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem akar velem ismerkedni, mert nem szeretem a németet. Szerintetek normális?!
Azt hittem, hogy már vége a tavaszi szünetnek. :O
Kamu.
3as! Miért lenne kamu? Sok az ilyen degenerált.
Én ilyeneket kaptam, hogy tul férfias munkám van. Meg nem a kutya volt a baja, hanem a fajtája. Gyereknél, hogy ha fiú lenne elfogadna...
🤦♀️😂
1) szinte biztos, hogy kifogás :D :D
2) ha mégis igaz lenne... nos akkor ez az ő preferenciája, semmivel sem jobb vagy rosszabb elvárás, mint mondjuk a szemszín, magasság vagy tetoválás.
Hát, ez elég hülye kifogás... x) Én is “németes” vagyok, nekem ez egyszerű, átlátható, konkrétan szabályozott, könnyen tanulható nyelv, szeretem. Férjem “angolos”, a németnek már a hangzásától kifut a világból - ahogy én az angoltól. Most próbálkozom vele, de utálom, egy szabályok nélküli, összevissza katyvasz az egész, meg még kimondani/leírni sem szabad a szavakat normálisan, mindent rövidíteni kell... szerintem undorító egy nyelv. xD
Na mindegy, szóval kb. zsigerből utáljuk a másik beszélt nyelvét, de fel sem merült soha, hogy ennek bármi befolyása lehetne a kapcsolatunkra... x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!