Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok olyan pasival aki rappelve ismerkedik?
A metál bizonyos alfajai is hasonlóan egyszerűek, csak hörögni kell :D
Meg persze a reggie ahol minden zenének ugyanaz a néhány régi még Bob Marley idejéből fentmaradt alapja van. Ésw direkt úgy van megalkotva, hogy két térdhajlítás között pont legyen idő egy joint-ra.
Ott legalabb gitarozni is kell tudni a horges mellett.
Ha mondjuk ilyen szöveggel próbálkozna:
"Ki ez a pasi" te most ezt kérded
Hát én vagyok a srác aki most leszólít téged.
Szép a szemed, és fognám a kezed
Azt mondom, bébi, hogy randiznék veled.
Meghódítlak téged mint a görögök Tróját
Te vagy kinek levenném a melltartóját
Lököm a szöveget és szórom a bókot,
Légyszíves bébi adj egy forró csókot.
Nem nőként, de...
Ez így konkrétan gyerekkorom rajzfilmjeit juttatja eszembe, ott volt mindig egy ilyen "nagyon laza és menőnek látszani akaró, de ez nagyon nem összejövős comic relief karakter" aki tuti egyszer legalább próbálkozott egy ilyennel.
Nem a szövegen múlik, egyszerűen nem szeretem, ha valaki túlzásba esik ismerkedésnél, ez pedig az. Mire számít? Nem ismerjük egymást, nem tudja, milyen vagyok, mi érdekel. Nem egy kaptafára készülnek az emberek.
Társkeresőn is ignorálom az ilyeneket, akár levélben küldik (volt ilyen), akár az adatlapján szerepel. Nem életszerű. Egy filmben, musicalben, színházban, rajzfilmben szuper, de az életben taszít a mesterkéltség, a megjátszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!