Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok olyan pasival aki rappelve ismerkedik?
Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 12:34
1/27 anonim válasza:
Nem. kb a 3 mondatánál hátat fordítanék neki és otthagynám.
2/27 anonim válasza:
Ez annyira kínos :D Ennél már csak a rock-ismerkedés gázabb előkapván egy léggitárt "höööööööööööö" hörgésekkel :D
4/27 anonim válasza:
Nekem csak annyi a kérdésem, miért akar minden srác rappelni? Mi ez a megszállottság a srácok között? Van már bőven elég Majka meg a hozzá hasonló énekesek. (Amúgy Majkát bírom is, szóval nem rosszból példáloztam vele)
De minek? Én is szeretem a zenét, mégse leszek énekes. Hallgatni bőven elég. Az ilyen kis raj gyerekeknek miért nem elèg ha szeretik és hallgatjàk a zenét? Úgy vettem észre minden második kisfiucska nagy rappes vágyakat kerget, ahelyett hogy értelmes cèlokat tűzne ki maga elé.
Ezt pont olyan mint a lányok közt a modellkedés. Már minden lányka modellnek képzeli magát..
5/27 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt láttam egy nagyon jópofa videót, mi lenne, ha a valóságban is úgy menne az ismerkedés, mint a Disney mesékben meg musicalekben, énekelve... Köszi, nem! :-D
6/27 anonim válasza:
Ezt most nem sikerült elképzelni. Odajön az utcán, és elkezd rappelni? Ilyen tipik ri.bancozós, káromkodós szöveggel? Vagy csak a rímek hasonlóak? Saját szöveg? Előre legyártja, vagy képes így beszélni egész nap?
7/27 anonim válasza:
Nem mondok én verset, mondjanak a kicsik,
Én csak azért jöttem, nyalhassak egy kicsit.
9/27 anonim válasza:
Nem csaj vagyok, de szerintem nem járnának rappelve ismerkedővel, meg olyannal sem, aki artikulálatlan hangon ordítozik, meg minden mondatát azzal zárja, hogy hep-hep-hep. Azt kihagytam, aki az erdőben énekel, szóval olyannal sem.
10/27 anonim válasza:
Na igen ugye bár a rapp a legkönnyebb az éneklés fajták/stílusok között mivel nem kell hangokat eltalálni sem technikazni csak egy ütem érzéknek kell lennie hozzá de sokuknak az sincs és megis csináljak nem gyakorolnak hosszu órákat csak le nyomtak baseball sapka val azt bamm rajok 😂😂 de inkabb énekelj kis grófot arra jobban mennek a nők 😂😂😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!