Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, hogyha valaki nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyha valaki nehezen ismerkedik akkor megpróbáljátok valamivel feldobni a beszélgetést, segíteni neki vagy annyiba hagyjátok az egészet mondván így járt?

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 06:02
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Ismerkedni nem valami kötelezettség, az ember nem erōlteti, ha nem megy magától, amúgyis nem tudom mire gondolsz “segítség” alatt, ha fel is dobok egy témát és valaki nem beszédes az általában passzívan is reagál, nem tudja, hogy mit mondjon. Ilyenkor nem lesz kedved keresgélni a témák közt, hátha valamihez hajlandó komolyabban hozzászólni.

Ez inkább temperamentum kérdése, pl. ha a lány nagyon beszédes, állandóan fecseg a pasi társaságában, mert ilyen a természete, az valamennyire önszándékán kívül “kisegítheti” õt.

Pl. lànyként jártam így, kezdetben nehezen ment az ismerkedés, de rendszerint jól kijöttem a velem ellentétes személyiségūekkel, akik szószátyárok, ha kell ha nem kérdés nélkül is bármennyit tudnak beszélni.

2019. jún. 30. 06:26
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Ha félénkebb, akkor inkább én kérdezgetek tőle, csak ott szokott a probléma lenni hogy ez nem mehet a végtelenségig, ha közben ő nem oldódik fel, és túlságosan izgul, azzal nem tudok mit kezdeni, mert valamennyit neki is kell nyújtania felém.
2019. jún. 30. 06:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Elōfordul velem, hogy inkább mások dobnak fel témát, de utána mindig visszakérdezgetek én is a témán belül, én is igyekszem aktívan érdeklōdést mutatni, nem tudom hogy vagy vele.
2019. jún. 30. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy tetszik-e az illető. Ha igen, akkor nyílván próbálom szóval tartani.
2019. jún. 30. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor próbálom tartani a beszélgetést vele. Ha nem tetszik, akkor hagyom.
2019. jún. 30. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tartom reménytelen esetnek, látok benne fantáziát, érdekel, akkor nem hagyom annyiban.
2019. jún. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!