Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka ennek a jelenségnek Tinderen?
Három nap alatt lett 40 párom, ebből mindössze 5-en kezdeményeztek beszélgetést és egy kivételével mindegyikőjükkel rövid idön belül. Pedig kérdezek, érdeklődő vagyok, helyesen írok, önmagamat adom.
Hogyha én kezdeményezek beszélgetést akkor sem jobb a helyzet.
Mi lehet ennek az oka, mit tudnátok tanácsolni?
Megjegyzem, közel sem a 10/10-es férfiakat húztam/húzom jobbra.
23/N
Általában az a baj, hogy az emberek gyűjtik maguk köré az úgymond "követőket", más szóval a matchokat, s ebben mérik a rangjukat. Mivel a leírásod alapján te szeretnél "normálisabb" beszélgetést, de az emberek többsége (független h nő vagy férfi) kizárólag az egónövelés céljából használja ezt a szrt.
Küldj képet privátba, s megmondom mi lesz a baj, mivel fogod tudni beszélgetésre hívni a fószereket. Rutinos vagyok ezen a szron sajnos :/
32f
Csak egó növelés érdekében használják szerintem a tindert. Eltudom képzelni ahogy néha felvágnak egymásnak azzal egy kanbulin, milyen sok csajt szedtek össze aznap, max megnèznek egy-kettőt aztán, amelyik alkalmasnak tűnik egy kósza dugásra annál bepróbálkoznak. Nem akarnak semmi komolyat a tinderen. Tisztelet a kivételnek, annak a néhány "darabnak" az ezerből.
Lehet túl normàlis lány vagy, a magunk fajtákat nem veszik emberszámba, mert túl melósak lennénk nekik. Szerintem felejtsd el a tindert. Szánalom az egész.
Ha Tinderen van 3 nap alatt 40 matched, mi akadályoz meg abban, hogy személyesen matcholj emberekkel? Na ugye.
3.000.- lesz, kérsz számlát?
Mivel havonta maximum 1 nőre futja az energiámból.
Nők 100-ból 5-öt húztok jobbra. Ugyanazt az ötöt.
Sajna az az oka, hogy nem velem matcheltél. :)
Én amúgy (21F) azt hiányolom a nők részéről, hogy érdeklődjenek... Mikor kérdezek róluk valamit, csak válaszolnak és kész. Ennyi. Engem már meg sem kérdez :D
Olvastam, hogy ennek az lehet az oka, hogy csak "tartalék" vagyok számára. Ezért válaszolgat, és igazából ez minden. Ami amúgy érthető is, hiszen 5:1 arány van az ilyen oldalakon. Szoval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!