Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéből tudják az egyetemista nők/lányok tinderen megengedni maguknak, hogy ilyen olyan országokba utazzanak?
Egyetem mellé sikerült beszerveznem az álommunkámat, ami finoman szólva nem fizet rosszul.
Amúgy nagyon könnyű olcsón, de minőségin utazni. Általában sátrazok, kocsival (átalakított, minden megvan benne) megyek, vagy beköltözök egy ellátó családhoz, ami elég olcsó, de nagyon megéri.
Én családdal szoktam utazgatni,tehát ők állják. Mamám úgy ad pénzt,hogy a tesómmal el tudjak menni.
Általában Horvátország és egy távolabbi európai ország a cél nyáron.
Egy egyetemista lány
ELmegy dolgozni és félreteszi, szülők kifizetik.
Abba lehetne hagyni, hogy aki utazik a curva, mert ez megint arra ment ki, lehet anyagias ribbancozni, mert nincs más örömöd.
Férfiként én is így vagyok ezzel a csajozás terén. Hiába minden oasszol a lánnyal, ha neki a szülei meg a nagyszülei egész életében fizették a külföldi utazgatásokat és ehhez ven szokva. El van kaszálva az a kapcsolat, mert nekem soha nem fizetnék a szüleim, hogy utazgassak. Ez van.
Az meg, hogy az egyetemisták kitartott lányok, egyre kevésbé igaz, ugyanis a ponthatárok emelésével egyre többen estek ki az egyetemre jutásból.
Ha nem mérnöknek tanulsz, akkor vagy êltanuló vagy...vagy a szüleid zsebből kirántják a tandíjat, nekik nyilván nem esik nehezükre kifizetni a gyerek nyaralását sem.
+ érdekesség: A magyar háztartások jelentős része a személyi hitelét az alábbiakra költötte:
1. NYARALÁS
2. Használt autó
3. Hitelkiváltás
Szóval... kösz, hitelből inkább nem nyaralok.
+ érdekesség: Az egyetemeken a nők aránya folyamatosan növekszik és eddig sem volt alacsony. 70% körül.
Azaz rengeteg a gazdag lány. Nyilván nekik húzós lesz majd a pártalálás és tényleg így van, többségében az egyetemet végzett lányok lesznek karrieristák.
#6: minden passzol de azért van elkaszálva a kapcsolat mert a csaj volt nyaralni te meg nem?
😂😂😂
Elég lesz mára a gyakorikérdésekből.
Már ne is haragudj,de miért lenne az a lány elkényeztetett,aki a szülei pénzéből utazik?
Orvostanhallgató vagyok,testvérem mérnöknek tanul,egyetem mellett örülök,hogy élek. Nincs időm,lehetőségem dolgozni. A szüleim viszont ott támogatnak és abban,amiben tudnak.
Nekem nagyon jól jön a nyári/téli kikapcsolódás,mert feltölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!