Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista nők! Ti lenézitek az alacsonyabb végzettségű férfiakat?
Figyelt kérdés
Ha igen miért?2019. máj. 31. 10:30
1/32 anonim válasza:
Nem. Nekem van diplomám, páromnak nincs, 6 éve együtt vagyunk.
2/32 anonim válasza:
Ha így is tud karriert csinálni, akkor nem.
3/32 anonim válasza:
Nem nézek le senkit, a lusta, ingyenélő, másokat lehúzó embereket viszont elítélem végzettségtől függetlenül.
5/32 anonim válasza:
Nem is az, hogy lenézem, de okozhat problémát, hogy én művelt vagyok, ő meg nem. Hasonló a hasonlóval kezdjen szerintem.
7/32 anonim válasza:
5.-nek.
A műveltség mióta egyenlő a diplomával?
8/32 anonim válasza:
A csapból is az folyik, akinek nincs diplomája, az nem is ember. Már ovis kortól verik bele a gyerekek fejébe. Nem tanulsz, nem szerzel diplomát, senki leszel az életben. Egy senkit meg kevesen fogadnak el párnak.
Kivétel mindig van, de az a kevés.
9/32 anonim válasza:
Kifejteném bővebben, ha lenne időm....De az előző kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy nagyon píszi, mikor azt mondjuk , a diploma nem egyenlő a műveltséggel....egy autószerelő is lehet művelt pl, vagy egy 6 osztályt végzett közmunkás.
De az az igazság, hogy nem.
Az érettségi, a diploma megszerzése mind ad egy pluszt, hogy az ember “ több” lehessen.
Az, hogy elolvas 30 könyvet évente, még nem műveltség .
10/32 anonim válasza:
Egyetemista vagyok, a barátnőm nem. Attól még nagyon intelligens, és egyetemen is ismerek olyat, aki sík hülye. Nem ezen múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!