Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista nők! Ti lenézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista nők! Ti lenézitek az alacsonyabb végzettségű férfiakat?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?

2019. máj. 31. 10:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%
Gyerünk, kezdődhet a férfigyűlölet! :D Külön gyönyörű, hogy itt a karrieren (=pénzen) van a hangsúly. Ha valaki nem értékes, jól fizető diplomával rendelkezik, netán nem a diplomájával helyezkedett el, az már megint nem jó gondolom.
2019. máj. 31. 11:29
 12/32 anonim ***** válasza:
88%

nem nézek le senkit azért, mert nincs diplomája.

amúgy meg én orvosira járok, de a szó eredeti értelmében nem érzem magam műveltnek. a műveltség alatt még mindig a humán műveltséget érti a köznyelv, hogy valaki ismerje a történelmet behatóan, irodalmat, átlássa a jelenkori politikai helyzetet. na, nekem pont ezekre nincs időm a rengeteg orvosi dolog mellett. ha évente 1-2 szépirodalmi könyvet elolvasok mióta ide járok az már jó.

miközben egy bölcsész a feleilyen nehéz képzésén valóban mérföldekkel több műveltséget szed magára. :) nem lenézés, néha irigylem őket :D

szóval csak mert nincs diplomája valakinek, szerintem bőven lehet művelt, amúgy már rengeteg egyetem ajánlott meg kötelező olvasmányai elérhetően, a szabó ervinben 5000/évért annyi könyvet olvasol amennyit akarsz. persze, ad egyfajta szemléletet, világnézetet egy egyetem, (főleg a bölcsész képzések, mondom), amit nem lehet másképp megszerezni. inspiráló az egyetemi közeg. de rengeteg olyan diplomás van, aki elvégez vmi "kamu" képzést (kommédia, eü turizmus meg hasonlók) amin aztán bőven nem kell széttanulnia az agyát.

szóval szerintem ez korántsem ilyen egyszerű, hogy aki diplomás, az művelt, aki meg nem, az nem. persze, a 8 általánost végzett Józsival valószínűleg nem jövünk össze, mert nem illük össze, de nem nézem le őt. pl nekem vidéki rokonaim között van ilyen csávó aki tényleg 8 általánost végzett (anyám egy roma zsákfaluból költözött fel......) egyszerűen nekik egy teljesen másfajta élet "jutott", más (sajnos elég rossz) perspektívákkal de erről nem ők tehetnek. nem nézem le őket, csak más közegben élünk, ennyi.

2019. máj. 31. 11:34
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem le, ahogy igyekszem senkit se. És ettől még akár lehet okos, gazdag. Viszont legyen - ha nem is diplomás - értelmiségi beállítottságú, különben nem igazán tudnám vele a hangot megtalálni. Nézetem szerint akár valaki elmehet építőmunkásnak vagy földművesnek, mert rájött, hogy ez a hivatása vagy más kanyart vett az élete, és akár egy porszívóügynök is lehet finomlelkű, sőt egy villanyszerelő akár gazdagabb is, mint egy matektanár, de azért nagyobb az esélye, hogy egy mozdonyvezető nem fog velem választékosan beszélni, ami már zavarna, vagy tovább megyek a családjával sem valószínű, hogy megértenénk egymást. És hát a nők általában hosszabb távra keresnek párt, olyat, akivel a "kémián" túl, sőt ha az élet úgy hozza, nélkül is élvezik, megértik egymást, és ha az érdeklődési kör nem is fontos, hogy azonos legyen, az életstílus, értékrend, világnézet, kultúra igen.
2019. máj. 31. 11:51
 14/32 anonim ***** válasza:
87%
Nem nézem le, viszont partnernek csak diplomást tudok elképzelni.
2019. máj. 31. 12:21
 15/32 anonim ***** válasza:
13-as remekül leírta. :)
2019. máj. 31. 12:29
 16/32 anonim ***** válasza:
51%

Én diplomás férfi vagyok, de ha tehetem kerülöm a diplomás nőket!

A legtöbb nem okos, csak okoskodó, illetve sok a saját területén művelt, de más témában vége. Mint a nő, a Dr Csont sorozatban. Pl.: legutóbbi barátnőm imádta a komolyzenét, de ezzel véget is ért a tudása. :(

2019. máj. 31. 12:32
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
egyaltalan nem nezem le.. nagyon sok egyetemista,meg magasvegzettsegu ferfit ismerek,de meg is egy olyan ember fogott meg az intelligenciajaval,aki otthagyta az egyetemet,es most autoszerelo...ennyit errol.
2019. máj. 31. 12:39
 18/32 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert valakinek nem úgy jött ki, hogy letudjon tenni egy diplomát nem jelenti azt h teljesen hülye. Vannak fontosabb dolgok párválasztásnál.
2019. máj. 31. 12:40
 19/32 anonim ***** válasza:
88%

Eleve nem lehet intelligens egy ember, ha lenéz valakit mert alacsonyabb a végzettsége.

Üdv, egy diplomás férfi.

Egyébként ma az emberek 30%-ának van diplomája a fiatalok között, az össznépességben ez még kevesebb. Miről beszélünk? Talán ők egyedülállók?

2019. máj. 31. 13:03
 20/32 anonim ***** válasza:
73%

19.-nek.

Pontosan!

A valódi életben, tényleg nem annyira sok a diplomás, sőt, az IGAZI DIPLOMÁS, azaz nem büfé szakosok száma még kisebb.

Viszont itt, a Gyakorin, mindenkinek 4 diplomája, 7 nyelvvizsgája, 2 doktori címe, és 1,5 Nobel díja van. :)

2019. máj. 31. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!