Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fenéből tudják az egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéből tudják az egyetemista nők/lányok tinderen megengedni maguknak, hogy ilyen olyan országokba utazzanak?

Figyelt kérdés
Tele van tinder olyan csajokkal ahol az van kint, hogy travel enthusiast meg love to travel. Imád felfedezni más országokat és egyszerűen nem értem, hogy hogyan telik nekik erre. Haverjaim meg én is örülünk, hogy nem halunk éhen :D Ez elég önbizalom romboló tud lenne. Ha találnék is egy lányt aki érdekelne, én nem tudnám magunknak vagy egyáltalán magamnak megengedni, hogy pl Angliába vagy Spanyolországba utazzunk/zak. Ha meg velem nem tud akkor elmegy egy másik pasival...

2019. jún. 7. 12:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1%

# 10/10

Elhiszem hogy az orvosi mellé kő kemény tanulás kell és koponya, de igen akit egzotikus helyekre visznek az elkényeztetett. Tudod van pár szegény ember aki jó koponyával rendelkezik de nem volt lehetősége tovább tanulni , azért hogy életben maradjon el kellet mennie güriznie , orvosira sem igazán lehet bejutni állami támogatással, neked olyan lehetőséget adtak a szüleid ami 10 ezer emberből 1-nek adatik meg.

2019. jún. 7. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Abban tévedsz,hogy nem lehet bejutni állami támogatással. Én is azon vagyok,az évfolyam nagyon nagyon kis hányada van fizetősön. :)

A tankönyvek nagyon drágák,de ezt is meglehet oldani olcsóbban.(akciók,használt tankönyv,könyvtár),vannak szociális támogatások,stb. A mai magyar helyzet keresztbe tesz a szegényebb rétegnek,de azért ha valakinek ez az álma,akkor meg lehet csinálni.pl.:van olyan csoportásram,aki több évig gyárban dolgozott és estin érettségizett.

És nem,nem vagyok elkényesztetett. Ha időm engedi,akkor szívesen sütök és kertészkedem. Házi munkában is segítek otthon. Átlag felett élünk,de nem vagyok elrugaszkodva a valóságtól.

2019. jún. 7. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11#

És akinek jobb, az ne éljen a lehetőségeivel, nehogy irigykedj rá?

2019. jún. 7. 13:41
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

#11: De most tényleg, akinek van rá pénze az ne menjen sehova hanem otthon nézegesse? Vagy hogy gondolod?

Bírom azokat akik elmondják, hogy márpedig ez nem mindenkinek adatik meg. Tudjuk. És? Én nagyon hálás is vagyok miatta.

2019. jún. 7. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Dolgoztam egyetem mellett, volt bevételem.

2. Minden ünnepre ajándék helyett pénzt, vagy valami utalványt kértem és kaptam minden rokonomtól és barátomtól, amit erre tudtam szánni.

3. Mindig figyeltem, hogy hogy lehetne megúszni budget módon, valójában negyed annyi pénzbe kerülnek az utazásaim, mint amit sokan gondolnának.

4. Soha nem volt igényem 5 csillagos szállodára és kaviárra. Sokszor nem maga az utazás drága, hanem az ilyen luxus dolgok.

5. Attól még, hogy a "love to travel" rám is igaz, nem azt jelenti, hogy minden hétvégén röpködök külföldre. Több hónap, akár 1-2 év alatt kapartam össze mindig a pénzt egy komolyabb útra.

2019. jún. 7. 14:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Bírom azokat akik elmondják, hogy márpedig ez nem mindenkinek adatik meg. Tudjuk. És? Én nagyon hálás is vagyok miatta."

Akinek van rá az menyjen ..

2019. jún. 7. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:
menjen*
2019. jún. 7. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Hehh, elváltam (szerződéssel hála isten) a feleségemtől, mert az egész életünket én fizettem, lakhatás, nyaralgatás, élet, szórakozás, minden, az meg csak állandóan ment volna, meg próbálta leépíteni az önbizalmam! Félrerakosgattott mindent amit keresett (már ha keresett), elment válás utána azt nyaralgatott.. A szelfik, a jó mód látszata az kell ám. Innen is van pénzük ezeknek. Valaki viseli a terheket, amíg az adott nőszemély élvezkedik, felél. Lehet az eltartó család, férj, tökmind1... Tinderen 1et kerestem mindig, vajon melyik írja ki mihez ért, vagy mit tud hozzátenni egy kapcsolathoz, de sajnos 1000ből 1nél láttam ilyet, többinél csak itt voltam ott voltam, ezek az igények. Rendben, én akkor kertes ház, no stress élet, ezek meg kolduljanak azt nem érdekel :)
2019. jún. 24. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!