Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik a jó nőkre is rá mondják hogy ez csúnya, meg hogy néz már ki, azok valójában örülnének ha ez a "csúnya" nő szóba állna velük?
Figyelt kérdés
Itt is sokszor ki van téve egy nő fényképe aki szerintem csinos volt és rengeteg komment érkezett hogy hogy néz már ki, meg milyen csúnya és társai de ismerősöm között is vannak sok olyan elhízott kövér férfi hogy jó nőkre rá mondják hogy ez milyen csúnya....2019. júl. 1. 12:26
31/31 anonim válasza:
#30: Bőven elég az, amit a médiában látni róla. Miből gondolod egyébként, hogy a civil személyisége eltér a celeb személyiségétől? De még ha ez így is lenne, akkor is ott van az a bizonyos, egyébként legtöbbször nők által említett "nem önmagát adja" érv. Tehát a végeredmény ugyanaz: nem vonzó.
Azt pedig én magam is leírtam, hogy szerintem is szexi és csinos, nem tudom ezen mit akarsz még beismertetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!