Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik a jó nőkre is rá mondják hogy ez csúnya, meg hogy néz már ki, azok valójában örülnének ha ez a "csúnya" nő szóba állna velük?
Attól , hogy látom hogy egy nő igenis is szép attól még nincsenek leszbikus hajlamaim. De gondolom azért sértegetsz egy idegent egyből mert frusztrált vagy és a magad fajta ronda pasinak ( ezt te írtad ) be kell érni egy ronda csajjal 😅😅
Hát igen te vagy az aki még elképzelni se tudna egy Kata kategóriájú nőt nemhogy ágyba vinni, egyáltalán két szót váltani. 😃
78%-os nem sertegettelek
”Ha nem is barátnőnek de azért egy èccakàt megèr a Katus női szemmel is 😅“
Amúgy miért is erről a csajrol van szó? Miért nem tudod felfogni, hogy egyéni az ízlés, ha nekem mondjuk a duci nők tetszenek rondaként, akkor Sarka nem fog bejönni, olyan nehéz ezt megérteni? Akire azt mondod, hogy ronda, vagy átlagos lehet engem 100x jobban megmozgat.
Ízlések és pofonok. Rengeteg férfit ismerek akiknek abszolút nem jönnek be ezek az instagram kinézetű cicababák és tök mást találnak szépnek. Párom például kifejezetten ilyen ember akinek nem az ilyen általánosan szépnek mondott lányok tetszenek (bár én közelebb állok az instagram kinézethez szóval nem mindig értem a dolgot.. :D) Rengetegszer van, hogy látunk egy lányt, én megjegyzem, hogy milyen szép ő meg fintorog, hogy hagyjuk már egyáltalán nem szép. Amikor meg ő mondja valakire, hogy milyen szép azt én nem értem, én meg őket nem találom vonzónak.
De több ilyen férfit is ismerek, semmi gondjuk nincsen a társkereséssel, csomó szép barátnőjük volt de valahogy ők sem találják vonzónak ezeket a hú de szép csajokat akikért mindenki odavan.
Nekem is vannak egyébként nők akikre mindenki mondogatja, hogy hát milyen szép de én kifejezetten csúnyának látom őket. Nem mondanék nevet mert le leszek pontozva, de van kifejezetten egy híresség akiért rajonganak meg hú de gyönyörű, én meg félnék, hogy kieszi a kockacukrot a zsebemből olyan lófeje van szerintem. De nem támogatom amúgy az ilyen gonoszkodást, nem szeretem amikor valakinek lehúzzák a külsejét.
Én beszélek szívesen a leszbikus hajlamú #17-essel :D
#17 nem a sarkakatákról van szó, akik így néznek ki egyértelműen jó nők. Hanem az olyan nőkről, akik nem érik el a sarka szépségét külsőre, mégis ti nők úgy akarjátok eladni, mintha bombanő lenne. Aztán meg leszóljátok a férfiakat, ha fanyalognak.
Ilyen pl. Angelina Jolie vagy fibi a jóbarátokból.
Én mint leszbikus hajlamú (ez ma derült ki ) mi baj van Jolie kisasszonnyal?
😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!