Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak akik a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik a jó nőkre is rá mondják hogy ez csúnya, meg hogy néz már ki, azok valójában örülnének ha ez a "csúnya" nő szóba állna velük?

Figyelt kérdés
Itt is sokszor ki van téve egy nő fényképe aki szerintem csinos volt és rengeteg komment érkezett hogy hogy néz már ki, meg milyen csúnya és társai de ismerősöm között is vannak sok olyan elhízott kövér férfi hogy jó nőkre rá mondják hogy ez milyen csúnya....
2019. júl. 1. 12:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Alapvetően nincs vele baj, de helyén kell kezelni, messze nem 10/10. Jó, lehet, te vele is gyűrnéd a lepedőt leszbikém :D
2019. júl. 1. 15:54
 22/31 anonim ***** válasza:
Annyira nem amúgy 😃 Maradok Katinàl 😃
2019. júl. 1. 16:01
 23/31 anonim ***** válasza:

Angelina Jolie szerintem sem valami szép, lehet csak a kacsaszája miatt, vagy mert túl karakteresek a vonásai, nem tudom. Szerintem az olyan nőknek van igazán szép arca, mint pl Josephine Langford, meg ugye Sarka Kata, ha már ennyit volt róla szó :D Nekik abszolút szimmetrikus és lágy vonású arcuk, pisze orruk van.

2019. júl. 1. 16:05
 24/31 anonim ***** válasza:
#17 összeveszünk rajta? :D
2019. júl. 1. 16:16
 25/31 anonim ***** válasza:
Ahh annyit nem ér 😃
2019. júl. 1. 16:18
 26/31 anonim ***** válasza:
Jön az adekvát kérdés, én érek annyit? :o
2019. júl. 1. 16:22
 27/31 anonim ***** válasza:

Kedves , én ezt honnan tudjam ? 😃

Nem férfi vagyok aki kép nélkül is megmondja,h pont az esetem vagy 😕😃

2019. júl. 1. 16:28
 28/31 anonim ***** válasza:

Vagyis a belső az semmi? :D

Csak a felszínesség? ;)

2019. júl. 1. 16:40
 29/31 anonim ***** válasza:

A kérdező szerintem túloz. Legtöbb esetben nem a csúnya szót használjuk , inkább a "nem kéne" jelzőt. A férfiak a természetesen vonzó nőt keresik (nem az insta celebeket), őket tartjuk vonzónak. Ebbe belefér némi smink, minimális retusálás (pl. kisebb bőrhibák eltűntetése), de ennyi. Ha ezek mellett természetesen (a férfiak számára vonzóan) viselkedik, bejön a személyisége és külsőre hozza az átlagot, akkor számunkra vonzó lesz. Sarka Kata nem ilyen! Férfiként objektíven én is azt mondom, hogy szép, szexi, és jobban tartja magát, mint a korabeli vagy az akár 5-10 évvel fiatalabb nők többsége, de ennyi az összes pozitívum, ami eszembe jut róla. Egyetlen természetes gesztusa nincs, az egész lényéből árad, hogy minden mozdulata, mosolya egy tükör előtt előre jól begyakorolt színjáték csupán. A korral pedig csak egyre több lesz rajta a mű dolog és egyre kevesebb a valódi.

Tehát nem arról van szó, hogy "kirugdosnánk az ágyunkból", hanem arról, hogy nem az a típusú nő, akit összességében vonzónak találunk. Annak ellenére, hogy tényleg szép és szexi.

2019. júl. 2. 09:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Biztos sokat tudsz a kisugárzásáról meg a személyiségéről, mikor soha nem találkoztál vele😂Jaj istenem, olyan szánalmasan próbáljátok lehúzni valamivel a jó nőket, csak egyszer ismernéd be, hogy “igen, szexi, csinos, vonzó”. Nem, valamivel mindig kritizálni kell, nehogymár azt higgye, hogy jó bőr. A külsejéről van most szó, nem a belsőről, arról itt senki nem tudna nyilatkozni, mert gyanítom nem sokan ismerik személyesen. Az meg, hogy a médiában hogy viselkedik, egy egész más téma.

2019. júl. 2. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!