Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hol és hogy kezdeményezzen nálatok egy nő?
Mi szimpatikus neked és mi nem az?
Szólítson le utcán? Tömegközlekedésen? Kövessen hazáig? Másszon rád? Legyen zavarban a közeledben? Hívjon el egy kávéra? Írjon rád közösségi oldalon? Közeledjen egy munkatársad? Nőbarátod közeledését elutasítod? Szereted ha hozzád érnek ismerkedés alatt? Spontán csókoljon meg? stb.........
Kort is!
"Nő vagyok, és bármit írnak a pasik, egyiküknek sem jön be ha egy nő kezdeményez."
Ezt nem te döntöd el, nyuszi. Persze, értem én, hogy ezt akarod hinni, mert neked ez a kényelmes. De a világ nem ennek alapján működik.
A 10-es válaszoló - Neked, utolsó, nyuszi :) -vagyok, és nem élek a középkorban.
Persze, igazatok van pasik, és biztos így is gondoljátok, mindenhol kezdeményezhet minden nő. Az már más kérdés,hogy mennyien kapnának visszautasítást. Valószínű mindenki, kivéve akinél egyébként Ti kezdeményeznétek mert annyira jó nő.
Ha ennek kiteszi magát egy nő ám tegye,elfogadva azt,hogy akár visszautasíthatják vagy megalázó helyzetbe hozhatja magát.
Teljesen másabb az amit az egyik válaszoló ír a társkereső kapcsán. Akik eleve társat keresnek, társkeresőn regisztrálnak, ott egyértelmű a helyzet, és simán lehet a nőnek is kezdeményezni, bár itt is számíthat kudarcra.
Azt viszont ne vonjátok kétségbe,hogy a pasikban benne van a vadászösztön, és jobban bejön az a csajszi akit Ti választotok.
Egyébként is hányszor leírjátok itt a gykj-n is,hogy már egy átlagos nőre is x, sőt, xx pasi jut.
Akiben kérdésként merül ez fel, és átlagos, vagy átlagon felüli, annak nincs szüksége pasikat leszólítani. Esetleg egyet, aki plafonmagasan bejön Neki és nem veszi észre.
Én nem hiszem el, hogy egy nő kezdeményezni tudna, akarna, ilyen még soha nem fordult elő és szerintem nem is fog.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!