Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hol és hogy kezdeményezzen nálatok egy nő?
Mi szimpatikus neked és mi nem az?
Szólítson le utcán? Tömegközlekedésen? Kövessen hazáig? Másszon rád? Legyen zavarban a közeledben? Hívjon el egy kávéra? Írjon rád közösségi oldalon? Közeledjen egy munkatársad? Nőbarátod közeledését elutasítod? Szereted ha hozzád érnek ismerkedés alatt? Spontán csókoljon meg? stb.........
Kort is!
Nekem mind jöhet ezerrel a kávét kivéve, mert nem kávézok. Egyikben sem volt részem. A csókot azt gondolom nem úgy kell érteni, hogy egy idegen csak úgy a semmibõl. A kávét kivéve jöjjön az összes opció mint állat!
39
A tízes női kommentelővel nem értek egyet.Nekem több olyan barátnőm is volt anno,aki pl interneten,vagy társkeresőn rám írt,aztán randi után kapcsolat lett belőle.Olyan helyzet is előfordult,hogy közölte velem a nő személyesen,hogy járna velem,viszont nem jött be a csaj nekem.Ha pl egy nőnek nagyon tetszik egy férfi,akkor bizony egy nő is kezdeményezhet.Engem sosem zavart ez.(Nem a 60-as években élünk,hogy csak a fiú kezdeményezhet.)Persze olyan is volt,amikor én szedtem fel nőt.De ott valószínűleg azért történt meg ez,mert külsőleg és belsőleg is vonzónak találtam a nőt.
31/F
“Tapasztalatból mondom. Bár sosem kezdeményeztem..”
Hát ez nagyon vicces. Amúgy amirōl te írsz, annak nincs köze a kezdeményezéshez, tehát nem jó érv.
#10-es butaságot mondott, de nem baj, vannak nők, akik nem képesek ezen túllátni és elhiszik a bugyuta női magazinok ostobaságait.
Amúgy ha minden nap csak látod, az kicsit nehéz eset... esetleg mondjuk a buszmegállóban szóba elegyedhetsz vele (ha tömegközlekedéssel megy), vagy valami ilyesmi... és ha jól elsül a dolog, elhívhatod valahová csak úgy. Ez amúgy férfiként sem lenne egyszerűbb helyzet, hidd el. :D
"Legyen zavarban a közeledben?"
Na jól van, nekem ennél a pontnál annyi.:D Az is kezdeményezésnek számít, ha észreveszi, hogy zavarban vagyok előtte? Mármint, tényleg ennyire észreveszik? Rajtam ezek mind látszanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!