Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neveed kérdése:

Miért várják el mindig a lányok/nők hogy a fiú/férfi kezdeményezzen?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan esetekre amikor például egy srácnak fogalma sincs róla hogy a csajnak tetszik és azthiszi nemis érdekli mert tök átlagosan viselkedik vele a csaj mint más emberekkel , ezért a srác sem nyit felé .

Énis fiú vagyok és utálok kezdeményezni mert szinte mindig besülök , de többször volt velem olyan hogy tetszettem egy lánynak akiről azt gondoltam hogy esélyem sincs nála majd évek múlva mindegyik elmondja hogy tetszettem neki , szerelmes volt belém , tök jo pár lehettünk volna ésatöbbi ésatöbbi... persze ilyenkor utolag már le se szar egyik se és ez annyira felbsz mégis hogyan kellett voénalna rájönnöm hogy akar tőlem valamit ha nem küldd semmi jelet.és miért van az hogy mindig azokat a lányokat találom be akiket nem is érdeklek aki meg összejönne velem azt mondhatni észre se veszem hiábba áll akármilyen közel hozzám?

Pedig ha egy aprot kezdeményezett volna simán másképp alakulhattak volna a dolgok...

2018. okt. 2. 00:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig ugy alakult kapcsolatom, hogy mindketten leptunk kicsit, es visszajelzes utan megint. En biztos nem fogok a semmibol kezdemenyezni, es forditva sem szeretem, ha minden elozmeny nelkul randira hivnak.
2018. okt. 2. 00:34
 2/26 anonim ***** válasza:
43%
Mert ez a "férfi dóga" úgymond. Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy, és jót üdül.
2018. okt. 2. 01:44
 3/26 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanennyi férfi is elvárja, hogy egy nő ne kezdeményezzen. Nevelés.
2018. okt. 2. 02:07
 4/26 anonim ***** válasza:
47%
Mert a férfinak van töke (elméletileg) :)
2018. okt. 2. 02:26
 5/26 anonim ***** válasza:
72%

En az egyenloseg hive vagyok, es szerintem no is lazan kezdemenyezhet.

De..ahogy latom, h azok a kisfiuk, akik ezen sirnak, es amugy total azt varjak h a no udvaroljon ugy mknt egy ferfi, azoknal nagyobb szerencsetlen nincs a vilagon, es nem veletlen hogy ok maguk nem mernek kezdemenyezni, es h ok alapbol nem jonnek be a noknek.

2018. okt. 2. 04:00
 6/26 anonim ***** válasza:
83%

Tipikus kölyökgólya, aki hisztizik, hogy már pedig ő nem rak fészket, nem kelepel, csinálja meg a tojó magànak, ha neki van rá szüksége. Aztán csendesen kihal, mert a tojónak olyan gólya kell, aki fas.za fészket rakott.

Figyi, az a problem, hogy a metakommunikációra olyan szinten süket és vak vagy, mint aki nem emberek közt nevelkedett. Tipikus példa arra, hogy miért nem jó, ha a gyerek a négy fal között éli az életét, sose jár el házibuliba, sportra, szakkörre, nincs lehetősége haverokat szerezni, és nem szocializálódik megfelelően.

Ha mindig visszapattansz, és sose veszed észre, hogy tetszel valakinek, de mások kiszúrjàk, akkor bizony a hiba a te készülékedben van. A testbeszed, hanghordozás, gesztusok, szóhasználat olyan árulkodó, hogy normális ember tudja, hogy bejön a másiknak. Nàlad is ott fut zátonyra, hogy a fosh online jàtékokat toltad kamasz korban, ahelyett, hogy a haverokkal űztétek volna a lànyokat. Halvány lila dunsztod sincs, hogy viselkedik egy olyan làny, akinek tetszik valaki. Csak random mész oda mindenkihez, hogy hàtha...

Pedig jelek mindig vannak, csak nincs a túloldalon (nálad) antenna, hogy vegye a jeleket.

2018. okt. 2. 05:43
 7/26 anonim ***** válasza:
25%
2est jól lepontozták pedig igaza van.
2018. okt. 2. 05:50
 8/26 anonim ***** válasza:
94%
Mindig ugyanaz a lemez. Kérdezd a szüleidet. Mellesleg TE IS JÓL TUDOD, hogy vannak kezdeményező csajok is. Ez egy dolog. Karriered hogy fogod építeni, ha a félsznek engedsz? Pedig ez kardinálisabb kérdés egy férfinél...
2018. okt. 2. 07:33
 9/26 anonim ***** válasza:
25%
Mert a nőknek csak addig kell az egyenjogúság, amíg az nekik kényelmes.
2018. okt. 2. 07:43
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy nálad nem kezdeményeznek, nem jelenti azt, hogy másnál sem. Másrészt ha tiniként nem adtak neked jeleket és felnőtt fejjel mondták el hogy tetszettél nekik, gondolj bele, hogy mivel ők is emberek, nekik is tanulniuk és tapasztalniuk kellett ezeket a dolgokat, nem jön magától. Én is béna voltam tizenévesen a kezdeményezésben, vagy szerelmes titkos levelekket ostromoltam a srácot, vagy rá sem mertem nézni. Huszonéves koromra kitapasztaltam, hogy normális kezdeményezni egy srácnál és lett is így barátom.

Szóval egyrészt a megértést ajánlom neked, másrészt a tanulást-tapasztalást, hogy fogékonyabb legyél ezekre esetleg finomabb, normálisabb módon kezdeményezz. Ez csak jótanács, maradsz a nyafogásnál is, csak az nem vezet semmire.

23/N

2018. okt. 2. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!