Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el mindig a lányok/nők hogy a fiú/férfi kezdeményezzen?
Gondolok itt olyan esetekre amikor például egy srácnak fogalma sincs róla hogy a csajnak tetszik és azthiszi nemis érdekli mert tök átlagosan viselkedik vele a csaj mint más emberekkel , ezért a srác sem nyit felé .
Énis fiú vagyok és utálok kezdeményezni mert szinte mindig besülök , de többször volt velem olyan hogy tetszettem egy lánynak akiről azt gondoltam hogy esélyem sincs nála majd évek múlva mindegyik elmondja hogy tetszettem neki , szerelmes volt belém , tök jo pár lehettünk volna ésatöbbi ésatöbbi... persze ilyenkor utolag már le se szar egyik se és ez annyira felbsz mégis hogyan kellett voénalna rájönnöm hogy akar tőlem valamit ha nem küldd semmi jelet.és miért van az hogy mindig azokat a lányokat találom be akiket nem is érdeklek aki meg összejönne velem azt mondhatni észre se veszem hiábba áll akármilyen közel hozzám?
Pedig ha egy aprot kezdeményezett volna simán másképp alakulhattak volna a dolgok...
#15: Nekem ebből csak az jön le, hogy az illető álságos, nem egyenes, hanem kerülőúton közelít. Nálam egy ilyen egyből OFF. És én sem csinálok ilyet. Nem azért mert nem tudnék ilyet, hanem elvi kérdés. Egyenes ember vagyok és ha a másik nem az, vagy ez nem jön be, akkor jobb is.
Nagyon nem szeretem, ha oldalról vagy hátulról közelítenek, nagyon nem...
#21 Ezzel sincs semmi baj. Sokan vagytok így, akik a teljesen egyenes út hívei.
Nálam meg ez nem működik. Mert nem vagyok olyan akinél működik a kémia. Sosem szerettem bele senkibe még első látásra. Egy férfit nem láttam akitől a szavam is eláll annyira tetszik. Nekem mindig meg kellett ismernem emberileg is a férfit, hogy elkezdjem kívánni, akarni. Az meg nem pár pillanat, hanem akár hónapos ismerkedés.
#15 voltam.
#7 ez már csak így van. Aki nem bégeti ugyanazt a férfigyűlölő mantrát a birkacsordával, azt lepontozzák. Szerencsére az nekem is megy.
Az egyenjogúság jellemzően addig kell a nőknek, amíg hasznuk van belőle. Minden szentnek maga felé hajlik a keze ugye...
azóta többször kezdeményeztem csak kudarcba fulladt
ez van maradok singleeee mer én többet nem fogok kezdeményezni mert az összes nagyképű ri*nc csak lenéz közbe meg 5 ft-ot nem érnek
mert nekik ez egy nagyon kényelmes felállás, teperjen csak a pasi, ők pedig vagy leejtik a zsebkendőt...vagy nem (és többnyire nem)
vicces, amikor kampányolnak az egyenjogúság mellett, de arra már képtelenek, hogy ők kezdeményezzenek kapcsolatot, mert az a férfi kötelessége...nesze neked feminizmus!
"Mert a férfinak van töke (elméletileg)"
és? nektek meg letörik a műkörmötök, ha kezdeményeznétek?
"Tipikus kölyökgólya, aki hisztizik, hogy már pedig ő nem rak fészket, nem kelepel, csinálja meg a tojó maganak, ha neki van rá szüksége."
igen, kisapám, mert a PÁRkapcsolat így működik - nem pedig úgy, ahogy te szeretnéd
gondolom neked az a standard, hogy mindent csináljon a férfi, a nő majd a lábaközével fizet...és máris eljutottunk a hivatásosak szintjére...
"Tipikus példa arra, hogy miért nem jó, ha a gyerek a négy fal között éli az életét, sose jár el házibuliba, sportra, szakkörre, nincs lehetősége haverokat szerezni, és nem szocializálódik megfelelően."
persze, mert a bulizós, nagyhangú, törtető, extrovertált bazárimajmok emberileg biztos értékesebbek!
pláne, hogy a személyiségük a média által összehordott szarkupac és a fajtársaiktól átvett valami keveréke...
"Nalad is ott fut zátonyra, hogy a fosh online jatékokat toltad kamasz korban, ahelyett, hogy a haverokkal űztétek volna a lanyokat."
az persze tökéletesen rendbe van ugye, amikor te lógsz heti 1 hónapot a Failbookon
de a komputerjátékok az a Sátán műve!!!
kicsit segget csináltál most a szádból...
"Mulyák vagytok. Ez generációs betegség, ne izgulj. Nem tudtok kapcsolatot kezdeményezni, és nem tudtok puhatolózni sem."
és mit gondolsz, kisapám, ti mik vagytok, hogy nem tudtok kapcsolatot kezdeményezni?
életképtelenek...azok...
"Továbbá: te milyen jelet adtál ezeknek a lányoknak annak idején? Semilyet? Miért?"
a nők se adnak semmiféle jelet, szóval nem tudom, ezt mit kéred számon a pasastól...
ti talán gondolatolvasók vagytok, vagy mi a tök???
"Te szenvedsz tőle, nem más."
senki nem fog szenvedni tőle, hiába reménykedsz...majd elmegy hivatásoshoz, és megoldja a problémát a könnyebbik úton
"Azért nem kezdeményezek ennél határozottabban, és nem hívok randira egy férfit, mert ha az egyértelmű jelekből nem képes észrevenni, hogy tetszik nekem és lépni valamit, akkor a jövőben valószínűleg komoly problémáink lennének."
bla-bla-bla
azért nem kezdeményezel, mert nem esik jól, csináljon csak mindent a férfi, nem kell itt megideologizálni
"Lehet panaszkodni, hogy hová tűnt az egyenlőség, de ha egy nő hív randira egy férfit, és visz virágot, és hazakíséri, akkor rögtön jönnek a megjegyzések, hogy rbanc, túl könnyen adja magát, haszonleső, femináci és a többi."
ez meg úgy, ahogy van, baromság
"Tetszik vagy nem tetszik, a mai társadalmunkban a nőknek általában a magabiztos és határozott férfiak jönnek be, akik nem félnek kezdeményezni."
helyesbítés: a jóképű és gazdag férfiak jönnek be nekik
így már picit közelebb állunk az igazsághoz...
"Lehet emiatt háborogni és sztrájkolni, de ez nem változtat a helyzeten."
semmi gond nincs, nye problemá, ezzel csak a prostik forgalmát növelitek, ti meg maradtok egyedül
végülis kell valami húzóágazat Magyarországnak, ezzel a hozzáállással a szexipar lesz az
"Ha tetszik neked egy lany, menj oda es probalkozz be. Nem gondolod, hogy egy ertelmes no majd fog neked jelelni"
ha nem fog, hát nem fog...
velem a legkevésbé se tol ki, saját magával meg úgy, ahogy neki jólesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!