Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hol és hogy kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hol és hogy kezdeményezzen nálatok egy nő?

Figyelt kérdés

Mi szimpatikus neked és mi nem az?

Szólítson le utcán? Tömegközlekedésen? Kövessen hazáig? Másszon rád? Legyen zavarban a közeledben? Hívjon el egy kávéra? Írjon rád közösségi oldalon? Közeledjen egy munkatársad? Nőbarátod közeledését elutasítod? Szereted ha hozzád érnek ismerkedés alatt? Spontán csókoljon meg? stb.........

Kort is!

2019. jún. 27. 12:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%

Ez az egész kezdeményezés dolog kicsit túl van misztifikálva. Ha az embernél az ideálja próbálkozik (normális keretek között maradva) bárhol és bárhogy, akkor az illetőnek befog jönni. Ha nagyon nem az ideálról van szó, akkor nem.

Ha bejössz a srácnak, akkor leszólíthatod utcán, tömegközlekedésen. A többségre rá is mászhatsz bárhol. Kávéra is hívhatod.

2019. jún. 27. 13:17
 2/28 anonim ***** válasza:
86%

A rámászáson és a csókon kívül a többi rendben van szerintem. Ja még a kövessen hazáig is durva :D

35

2019. jún. 27. 13:19
 3/28 A kérdező kommentje:

Azokat csak példaképp írtam.

Ezek szerint a külső számít csak, mindegy milyen a közeledés?

2019. jún. 27. 13:25
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem és ez hülyeség is. Egy kávéra/sétára ha elhívna az illető és minimum szimpatikus (feltéve, hogy nincs senkim), akkor nem utasítanám el. A szimpátia pedig nem csak külső függvénye. Lehetsz pl bomba nő, ha a személyed taszít, akkor esélyed sincs, míg lehetsz teljesen átlagos, ha a személyiséged megfog, akkor tetszeni fogsz. Szerintem minden normális férfi így működik. A hangsúly a normálison van. Nyilván, ha ismerjük egymást valahonnan, akkor könnyebb. Ha munkatárs hívna el és /közvetlen/ munkatársról beszélünk, alighanem elutasítanám, érthető okokból. Ha csak úgy kolléga, hogy egy cégnél vagyunk, hát miért ne. Nő barátom közeledését nem fogadnám és onnantól nem tartanám a kapcsolatot sem. Szeretem ha hozzám érnek, bár ilyen téren én is kezdeményező vagyok. Ha spontán megcsókolna, akkor biztos pislognék... azért csak úgy a semmiből inkább ne. Ha az utcán lennék leszólítva, azt hinném, hogy az adóm egy 1%-át akarja és nem állnék szóba vele, tömegközlekedésen azt hinném valami kéregetős, ha meg hazáig követ, minimum azt hiszem betörő. Aki rám mászik egyből, az tényleg csak szexet akar. Nincs ezzel gond, csak ezzel letisztázza, hogy hányadán állunk. A zavart meg fölösleges megjátszani.

Még mindig egy randira elhívás a legjobb módszer, abban semmi tolakodó nincs.

2019. jún. 27. 13:54
 5/28 anonim ***** válasza:
61%

Nem csak a külső számít, de lehet akármilyen jó belsőleg, ha ronda mint a bűn.

Ha szép akkor bármilyen hülye is egy patront megér felkiáltással sok pasit el tud csípni ideig óráig.

Egyébként egy szép mosolyog, esetleg valami plusz bátorítás elég kell hogy legyen ha egyébként bejön a csaj. 40f

2019. jún. 27. 13:58
 6/28 anonim ***** válasza:
61%

Szerinten helyzet szempontjából inkább az számíthat, hogy olyan pillanatomban szólítsanak le, amikor jó idōzítés, tehát nem olyan, hogy sietek valahová, vagy mással vagyok elfoglalva, emiatt nem koncentrálnék annyira az ismerkedésre.

Nem csak a külsō számít, hanem ùgy az egész megnyilvánulásaid, ami Te vagy, beszéd stílustól elkezdve jellembeli megnyílvánulásokig. Minden ami veled kapcsolatos, tehát, akivel Te felkelted az érdeklōdést, legyen az barátias hangnem, intelligencia, jó humor, stb.

Csak azt nem értem, hogy a helyszínnek mi köze ehhez, teljesen, hogy hol ismer meg, mégis mièrt kellene ez számítson? Az számít, hogy milyennek ismer meg, milyen benyomást keltesz így elsōre.

2019. jún. 27. 13:59
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszi a részletes választ!

Mi a teendő olyankor, ha nem ismerős az illető, de például a nő látja minden nap munkába jönni-menni és szimpatikusnak találja. A leszólítás ismeretlenül tolakodó, akkor mi ilyenkor a jó lépés?

2019. jún. 27. 14:03
 8/28 anonim ***** válasza:
61%
Felőlem bárhol és bármikor ha csak egy kedves beszélgetést kezdeményez és nem nyomul.
2019. jún. 27. 14:09
 9/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem csak a külső számít. Egyelőre csak leszólításról beszélünk. Hiába vagy szép ha később kiderül hogy nem passzolunk.

Egyébként pedig ismeretlenül, el tudok olyat képzelni hogy megkérdezed mennyi az idő, hogy lehet valahova eljutni.

Másnap mondjuk ráköszönsz, megkérdezed ő hova megy, munkába, hol dolgozik, szereti e.... Stb.... Aztán gondolom kapcsolni fog hogy miért kérdezgeted minden nap :D de egyébként ha nem kapcsol megkérdezed mikor végez és hogy lenne e kedve utána meginni egy kávét. Ez tökre rendben van szerintem.

2019. jún. 27. 14:12
 10/28 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok, és bármit írnak a pasik, egyiküknek sem jön be ha egy nő kezdeményez. Ha jelzel,a tudtára adod,hogy szimpatikus Neked, OK, rendben, ha bejössz Neki következő lépés már az övé.De kezdeményezni soha...

Tapasztalatból mondom.Bár sosem kezdeményeztem, de többször volt,hogy a pasi flörtölt, közeledett felém, amit nem értettem félre, valóban közeledés volt. Amikor meghódított már nem voltam olyan érdekes számára.

Persze vannak kivételek, de a kezdeményezés mindig a pasinál legyen, és csak hódítgasson...

2019. jún. 27. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!