Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szegény lány hogy legyen igényes, hogy tetsszen a férfiaknak?
Ha alapból nem gyönyörű. Nincs pénze kozmetikushoz menni, fodrászhoz, sminket venni, gyantáztatni, fogfehérítésre, csinos ruhákat venni stb.
???
Leírom tételesen:
1. fodrász: legjobb budapesti fodrászatokban is festés-vágás-mosás megvan 30 ezerből maximum
2. kozmetika: jobb kozmetikában egy kezelés 15 ezer forint, de lehet nem is olyan égetően nagy a gond és elég egy tisztítás és egy gépi kezelés ami mondjuk 30 ezer durván
3. sminkes: nem tudom mennyit kérnek van aki 30 ezért ad egy óráas tanácsadást de biztosan van olcsóbb is. MAC-ban például 15 ezerért kifestenek ami levásárolható helyben.
Sminkcuccok: 30 ezerből minőségi termékek is beleférnek amire szükséged van szóval ha beleszámolom a MAC árat akkor összesen 30 ezer és ha veszel hozzá egy parfümöt akkor 50 ezer forint vagyis mindennel együtt 50 ezer a sminkes kérdés.
Kozmetikumok, krémek: vannak olcsóbb krémek is amik jók de ide egy 20 ezer forintot raknék durván
4. fogászat: ennek kb. 100 forint a díja fehérítéssel és ha kell fogászati kezeléssel
5. Stylist/ruhák: nem ismerek árakat de ha egy jobb ruhatárat raknál össze leárazva az 150 ezer forintból bőven megvan.
6. körmös: Mani&pedi: 10 ezer ha géllakos akkor mondjuk 20 ezer
Összesen durván 400 ezer forintra lenne szükséged.
A felsorolt dolgok jo reszere nincs szukseg, vagy csak tervezes kerdese.
Fogfeheritesre valoszinuleg nincs szukseged, ha nem dohanyzol, kavezol es kolazol, ugyanis a kek fenyes feheritessel csak az elszinezodest okozo rarakodott anyagokat lehet semlegesiteni, a fogad eredeti szinevel nem tud mihez kezdeni. Ezt akarmelyik klinika oldalan elolvashatod es szemelyesen is meg tudom erositeni, hogy alapos fogmosas es egeszseges eletmod mellett kidobott penz. A hejkeramia az mar egy masik tortenet...
Csinos ruhak -> Hada
Kozmetikusra nincs szukseg, az otthoni mindennapos borapolas a kulcs.
Vagass olyan frizurat, ami fel ev mulva megnove is hordhato.
Sminkre sincs szukseg, de amugy meg senki nem mondja meg, hogy a szempillaspiralod max factor vagy essence.
Sok no otthon szortelenit, valassz egyet te is a sok modszer kozul. ;)
Nehogy bedolj a sokszazezeres eletmodvalto baromsagnak...
A borodre a megoldas skinsmart.hu, valamint a koreai borapolas. Nem havonta kell kozmetikushoz jarni, hanem minden nap torodni vele. Gondolj erre ugy, hogy az etkezesedet sem havi egy alkalommal rendezed le egy draga etteremben.
A stylistoknak van facebook oldala, csoportja, blogja, netrol eleg sokat megtanulhatsz.
Ahogy korabban irtak a tudas hozzaferheto, csak ki kell erte nyujtanod a kezed.
"Látod, milyen jó neked, Kérdező, csak 400 ezer, aztán meg van oldva. :D egy szegény embernek 400 ezer Ft egész évre nincs még kajára se, nemhogy mestersminkesre. Gondolom, ez a poén helye."
400 ezer és ha nem költ fogfehérítésre csak a fogásztra magán helyen akkor 350 ezer. Ez havi színten 30 ezer forintot jelentene.
Akinek van valamilyen munkahelye az havonta fizetést is kap és ha minimálbérrel számolok akkor is ki tudja fizetni ha nem egy év alatt de másfél év alatt biztosan. Az én felvetésemben a legjobb kozmetikákat, fodrászatok, sminktermékek (MAC), stílustanácsadás és minőségi de leértékelt ruhák és cipők árait raktam bele. Nme vagyok stílustanácsadó se életvezető sőt semmi közöm hozzá. Csak foglalkozom a saját külsőmmel és valamikor évekkel ezelőtt én igy indultam apránként mire megtaláltam a saját stílusom.
"lollypop93 nevű felhasználó válasza:
A felsorolt dolgok jo reszere nincs szukseg, vagy csak tervezes kerdese."
Éppen fogalma sincs róla, mit csináljon és hogyan induljon el. Csak elvárásai és egy álomképe van azokra támaszkodva akikra hasonlítani szeretne.
"Fogfeheritesre valoszinuleg nincs szukseged, ha nem dohanyzol, kavezol es kolazol, ugyanis a kek fenyes feheritessel csak az elszinezodest okozo rarakodott anyagokat lehet semlegesiteni, a fogad eredeti szinevel nem tud mihez kezdeni. Ezt akarmelyik klinika oldalan elolvashatod es szemelyesen is meg tudom erositeni, hogy alapos fogmosas es egeszseges eletmod mellett kidobott penz. A hejkeramia az mar egy masik tortenet..."
Ez igaz. Egy fogkőleszedés és egy fogászati ellenőrzés bőven elég.
"Csinos ruhak -> Hada" Háda az turkáló, eddig is onnan vásárolt és nincs vele megelégedve. De ma már a Háda árain leárazva sokkal minőségibb és divatosabb ruhát kapsz, mint az angol second hand. De ezt sokan képtelenek ma is elhinni.
"Kozmetikusra nincs szukseg, az otthoni mindennapos borapolas a kulcs."
Haha, ez jó vicc. Egy mélytisztítás időnként és néhány gépi kezelés hatalmasat javít a bőrképen. Közben az otthoni rutin is megmaradhat amiben segíthet kozmetikus.
"Vagass olyan frizurat, ami fel ev mulva megnove is hordhato."
2-3 havonta érdemes vágatni, de mindegy.
"Sminkre sincs szukseg, de amugy meg senki nem mondja meg, hogy a szempillaspiralod max factor vagy essence."
Szerintem ötlete nincs hogyan sminkeljen ezért is lenne szüksége egy sminkes tanácsadására.Egy gyengébb alap smink sokat dob a megjelenésen.
"Sok no otthon szortelenit, valassz egyet te is a sok modszer kozul. ;)"
Ez megoldható, természetesen. Borotva, epilátor, gyanta ami megfelelő számára.
"Hát baba ha neked a külsőd csak 400 ezerből jön ki akkor vagy nagyon nagyon ronda vagy, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz és halvány fogalmad sincs róla, hogy sorozatosan átbsznak és a top külsőt ennél sokkal olcsóbban ki lehet hozni. Vegyen fel személyi kölcsönt fogfehérítésre meg MAC tanácsadásra.... Beszarok rajtad tényleg. :D"
Hát baba nem írtam hogy az én külsőm ennyibe kerülne, egy komplex ÁTVÁLTOZTATÁS tételeit írtam neki össze a LEGJOBB BUDAPESTI HELYEK ÁRAI ALAPJÁN.
De tudod ez sokaknak túl magas, meg a saját környezetükhőz hasonlítják magukat. De ha mondjuk valaki rendszeresen jár Franciaországba ahol nem az igénytelenség a legfőbb jellemző más értékrendszer alakul ki benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!