Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sok megkeseredett fotelharco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok megkeseredett fotelharcosnak mit takar ez a fogalom?

Figyelt kérdés

Mit jelent az, hogy a NŐK?

Kiket ért alatta?

A lányt, aki múltkor visszautasította?

Azt a jó csajt, akit látott beszállni egy magasabb, jobb képű pasassal egy autóba?

A környezetét?

Vagy netántán globálisan az összes létező nőt a földön, beleértve anyut, a nagyit, a szomszéd öregasszonyt, stb?

Na ha ezek a szomorú sorsú hokisták az összes nőt egy kalap alá veszik, szidják, mint a bokrot, és néha azt is le merik írni, miket tudnának csinálnának velük (ilyenkor amúgy elképzelem, ahogy ülnek a gép vagy a teló előtt remegő, hőzöngő fejjel, levegő után kapkodva, keresve a betűket, hogy ide vethessék a frusztrációjukból adódó szitkozódásaikat, gyűlölködéseiket, mint valami vulkán, ami éppen kitörni készül), tehát:

-Ha konkrét nőktől megélt sérelmek miatt felelőssé teszik a komplett ellenkező nemet, és az összes nő égjen el, akkor a másik oldalról nézve a nők nem teljes joggal engedhetnek meg maguknak BÁRMIT a múlt sérelmei miatt?

Évszázadokon át éltek elnyomasban, kuss volt a nevük, mindent meg lehtettt velük tenni, nem ellenkezhettek, nem lehetett életük, semmijük, a férfiak szórakoztatására és kiszolgálására éltek cseléd üzemmódban. (Valahol még most se jobb a helyzet.)

Akkor a nők emiatt végülis bosszút állatnak az összes férfin, nem baj, ha nem a közvetlen "áldozat" követte el ezeket, hanem mások...

Nyilván nem értek egyet ezzel se, de ha ekkora általánosítások mennek, és jogosnak érzik (akikkel elbánt az élet), akkor van az éremnek másik oldala is, és szenvedjen a szomszéd Pista, mert VIII. Henrik lefejeztette 2 feleségét, vagyis a férfiak szemetek...

2019. jún. 24. 13:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

"Tehát akkor a nőknek szerinted is kötelessége biztosítani MINDEN férfi számára szexet? Mert jár alanyi jogon mindenkinek?"

Igen, pontosan ezt írtam, köszönöm, hogy nem értetted szándékosan félre! :D Megáll az eszem, komolyan. DIREKT leírom, hogy a nők szeretik ezt szándékosan félreérteni, pont úgy, ahogy te most teszed, erre nem érti.

NEM kötelező semmi, csak nagyon nem normális állapot az, hogy korlátlanul válogathattok. Ezt állítom. Ilyen a világtörténelemben nem volt még, hogy se a házasság, se a gyerekvállalás felelőssége nem korlátozza a nőket a válogatásban, és ezért tömegesen fordítanak hátat az ÁTLAGOS (nem selejtes) korukbeli férfiaknak, mert azok nem elég jók. Én értem, hogy ti nem tehettek róla, hogy nem korlátoz titeket semmi, de mi sem tehetünk ám róla, hogy nálatok van a nemi szelekció aduja. Mi is áldozatai vagyunk ennek a rendszernek, jobban is, mint ti. Ez régen egy fair deal volt: a férfinak kellett a nő, hogy gyereke legyen, a nőnek kellett a férfi, hogy egzisztenciája legyen. A nőnél volt ugyan a nemi szelekció joga, de ezt leszabályozta az, hogy nem lehetett sokáig húzni a szülést, ezért nem a legnagyobb divatmajmot választották, hanem a megbízható férfit, akiből jó családapa lesz. Ez így ment időtlen időkig. Erre vannak kondicionálva a fiúk. Nem a csajozásra. A "csajozás", a szédítés-hódítás az egy nagyon felszínes valami, nem véletlen, hogy a suttyók meg a nem túl iskolázott pojácák a jók benne. Szóval a nőnél van egy olyan többletjog, hogy ő válasszon, oké. Ez baromi nagy hatalom ám, mert ti döntitek el, kinek a génjei maradnak fenn, kinek nem. Ezzel a társadalom eddig mindig kezdett valamit, illetve, le volt biológiailag szabályozva, mint említettem, hiszen rá voltatok szorulva a férfira és nem volt fogamzásgátlás. Ma ez már nincs így. Oké, hogy ti döntötök, de olyat ne játsszunk már, hogy a válogatás is nálatok van, de közben a férfiak funckióit is ti töltitek be!

"A múltbeli dolgokra:"

Ne haragudj, engem nem érdekelnek a múltbeli dolgok. A hátamon feláll a szőr ettől a kultúrmarxizmustól, hogy azonosulunk utólag mindenféle elnyomott csoportokkal, és a többszáz éve élt őseink nevében nyilatkozunk. Ez a legócskább, legrosszabb szociálpszichológiai trükk, hogy kikiáltom magam áldozatnak és elkezdek többletjogokat követelni. MINDEN zsarnoki rendszer így jutott hatalomra, elárulom. A bolsevikok a kizsákmányolás áldozatainak állították be magukat, és rémuralmat építettek ki. A nácik a zsidók és a kommunisták általi veszedelemre hivatkoztak. Gondolom, nem kell részleteznem az eredményt. De a jakobinusoktól kezdve a maoistákig mindig mindenhol így volt a modern történelemben: egy kis csoport kitalálta, hogy ő áldozat, megszervezte magát, és aztán a nép erkölcsi felhatalmazásától megerősödve végül zsarnok lett.

Én például balkezes vagyok. A történelem során a balkezesekkel se bántak túl szépen: kezdve attól, hogy a mai napig minden nyelvben pejoratív jelző a "bal" kéz jelentésű szó, átnevelték, büntették, az ördög cinkosának bélyegezték őket. A nagynénémet a nagymamám például még átnevelte. Ez, amellett, hogy szemétség, nem tréfadolog, dadogáshoz, mentális problémákhoz vezethet. Mégsem kezdek el agitálni, hogy én egy időtlen idők óta elnyomott csoporthoz tartozom, és de rossz nekem, és legfőképp, nem követelek jóvátételt meg hibáztatom a jobbkezes többségi társadalmat visszamenőlegesen. Mert a ma élő emberek erről nem tehetnek. Én sem tehetek arról, hogy hány nőt nyomorítottak meg a történelem során. Ja, és mondok még valamit, csak hogy árnyaljam a képet: beszélsz a szerencsétlen sorsú nőkről, de arról persze egy szót sem szólsz, hogy a férfiak közül sokkal kevesebbnek lett gyereke, mint nőnek... állítólag kétszer annyi női őse van mindenkinek, mint férfi, mert átlagban egy nőnek 1, egy férfinak két gyereke van. Ami azt jelenti, hogy a történelemben a férfiak fele kb. kosarat kapott. Bizony, a mi szaporodásunk nincs biztosítva. A ti kegyeitektől függ az, hogy továbbmennek-e a génjeink. Ez szerinted igazságos? Ne csak a női elnyomáson szörnyülködj, hanem akkor már ezen is...

2019. jún. 25. 00:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Igaza van a 16-17-esnek, meg még egy pár hozzászólónak.

#20 Mi van? Amit írtál a hatosban, mert gondolom te írtad a százalékpontodból kiindulva, az egy marhaság! Ennek a hülyeségnek mi köze van az incel férfiakhoz? Ezt normális ember nem pontozza fel, mindegy, hogy incel vagy nem!

2019. jún. 25. 00:21
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

"Már rohadt unalmas, de megérteném, ha igaz lenne. Viszont az élet erre csúnyán rácáfol. Rengeteg átlagos külsejű, életű, vagy az alatti fiatal párt látok magam körül."

Hát én meg nem. Ellenben látok rengeteg normális srácot, aki nem elég jó a csajoknak.

"De igen, ha az Átlag Jani a kissé puding testével, nem túl jó anyagi színvonalával folyton a fullos, tökéletes külsejű, vagy legalább ahhoz közelítő csajokat sasolja, és próbálkozik, akkor könnyen úgy jár, amit leírtál, de ezen nincs mit csodálkozni."

Még igazat is adnék neked, ha közben nem azt látnánk, hogy nem a sikeres pasiknak lesz jó csajuk, hanem a nagydumájú tahóknak. Nektek csak a kisugárzott erő számít, semmi más. Tudod, nekünk a hazugság az, ami fáj. Van az amerikai álom, ami azt ígéri, hogy minden bevándorló egyenlő esélyekkel indul és megcsinálhatja a szerencséjét az USA-ban. Ennek a vesztesei azok a fehérek, akik lakókocsikban élnek a rozsdaövezetben. A rendszerváltás is ígért valamit, hogy majd mindenki szabadon vállalkozhat meg jólétben fog élni, és ez is pofára ejtett egy generációt. Akiket ti inceleknek hívtok, azok is ilyen pofára ejtett emberek. Meg lett nekik ígérve, hogy ha jól bánnak a lányokkal, előzékenyek lesznek és bókolnak meg kimutatják az érzéseiket, akkor elnyerik a királykisasszony kezét. Ez köszönőviszonyban sincs a valósággal. És ez a kiábrándultság és a nők iránti vágyakozás az, ami abba a feneketlen dühbe fordult, amit te az inceleken érzel. Nem nagyon értheted ezt meg, mert sose kellett teperned, hogy párod legyen és felfigyeljenek az értékeidre, amikről te tudod, hogy ott vannak, de a másik csak átnéz rajtuk.

2019. jún. 25. 00:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Most látom az újabb hozzászólásokat, de már fáradt vagyok, majd elolvasom.
2019. jún. 25. 00:27
 25/27 A kérdező kommentje:

"Ez régen egy fair deal volt: a férfinak kellett a nő, hogy gyereke legyen, a nőnek kellett a férfi, hogy egzisztenciája legyen. A nőnél volt ugyan a nemi szelekció joga, de ezt leszabályozta az, hogy nem lehetett sokáig húzni a szülést, ezért nem a legnagyobb divatmajmot választották, hanem a megbízható férfit, akiből jó családapa lesz. Ez így ment időtlen időkig."

=> Azt mondod, nem érdekelnek a múlt dolgai, akkor ezt se kell emlegetni. Azért nem egy hátrány, ha már nem apu választja ki, kihez menjen hozzá a lánya, idejekorán.

Az, hogy egy nőnek 1, egy férfinak 2 gyereke lett, mert a férfiak fele kosarat kapott, nem feltétlen ez lehetett a valódi ok. Vagy úgy fogalmazok, nem csak ez.

Most ha csak a színtiszta biológiát nézzük, akkor ehhez bőven elég volt a hűtlenség.

Leginkább a férfiaké (mert hár ugyebár az elfogadott volt...😏)

De a nőké is bejátszhat (mint mondom, biológia), ha nem a férj csinált gyereket a feleségnek, hanem mondjuk a szomszéd, de közben attól a férjnek volt felesége, mint a mellékelt ábra mutatja, és ebből kifolyólag szex is jutott neki.

Végezetül:

A (kezdetekben még) kedves jófiúnak (aki aztán nőgyülölő, hímsoviniszta lénnyé válik) miért a királykisasszony keze kéne?

Miért nem elégszik meg egy kicsit lentebbi szinttel, ami kb egyezik az övével? Lehetséges, hogy több esélye lenne.

2019. jún. 25. 07:37
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"=> Azt mondod, nem érdekelnek a múlt dolgai, akkor ezt se kell emlegetni."

Én ezt csak viszonyításképpen írtam. Azért írtam, hogy mi volt régen, hogy értsd, mi a baj a jelennel. Nekem továbbra is a jelennel van problémám. Ami egyébként nem azt jelenti, hogy vissza akarok menni a régmúltba, ahol nem volt családtervezés meg nem lehetett elválni meg 50 volt a várható élettartam. Én azt szeretném, hogy szabadabban álljunk ehhez. Kb. a '80-as évekbe akarok visszamenni, amikor még a szabad szexualitás szele érezhető volt, de ugyanakkor a nők nem voltak ennyire egómániások és még nem akartak férfiak lenni.

"Azért nem egy hátrány, ha már nem apu választja ki, kihez menjen hozzá a lánya, idejekorán."

Ez igaz, bár csendesen megjegyzem, az elrendezett házasságok rendszerint tartósabbak voltak, mivel nem voltak magasak az elvárások. Nem a teljes testi-lelki kiteljesedést keresték az emberek. Ma meg már kétharmada válással végződik.

"Most ha csak a színtiszta biológiát nézzük, akkor ehhez bőven elég volt a hűtlenség.

Leginkább a férfiaké (mert hár ugyebár az elfogadott volt...😏)"

Akárhogy csűröd-csavarod, férfinak lenni mindig is rizikósabb volt. Nekünk mindig is el kellett adni a génjeinket, harcolnunk kellett az erőforrásokért, bizonyítani a nőknek, párbajozni, háborúzni, anyagiakat gyűjtögetni, és egyáltalán nem biztosított a szaporodásunk. Szemben a nőkkel, akiknek csak akkor nem lesz gyerekük, ha kimondottan nem akarnak.

"A (kezdetekben még) kedves jófiúnak (aki aztán nőgyülölő, hímsoviniszta lénnyé válik) miért a királykisasszony keze kéne?"

Mert arról álmodozik, azért. Mert fiúból van, és van egy ideálja. Nektek meg miért mindig a széles vállú, karakteres arcú, magas fickók kellenek? Ja, tudom, nektek ilyet nem szabad felhánytorgatni, nektek szabad válogatni.

Egyébként meg nem is feltétlen jogos, amit mondasz, a legtöbb srác nem csinibabákra hajt (azt elég korán megtanuljuk, hogy velük nagyon könnyű megégetni magunkat), hanem átlagos, csinoska, visszafogottabb nőkre. DE NEKIK SE KELLÜNK. Mivel mindenki rájuk hajt, ezért ők is privilegizált helyzetben vannak válogatás terén. Ma már nem átlag fiúk járnak átlag lányokkal, hanem átlag felettiek, az átlag fiúknak meg vagy a kövér, csúnya lányok jutnak, vagy semmi.

"Miért nem elégszik meg egy kicsit lentebbi szinttel, ami kb egyezik az övével?"

Te miért nem elégszel meg vele? Mert van önérzeted, azért. Mert érezzük, hogy valami ***vára nincs rendben azzal, hogy a tinder szerint az átlag fiúk esélye a matchre 0,87%. Hogy 125 csajból egy van, aki engem jobbra húz, és az rendszerint kövér és kétségbeesett. Én egy jóképű, normális testalkatú, jó képességű srác vagyok, és nem gondolom, hogy nekem ennyi járna, akármennyire nárcisztikusan is hangzik ez. Nem vagyok beképzelt, csak tisztában vagyok magammal.

Lehetséges, hogy több esélye lenne.

2019. jún. 25. 14:54
 27/27 anonim ***** válasza:
72%

En csak a sajat peldamat tudom felhozni. Mindig is a magas, szoke, viking stilusu, hosszu haju, tetovalt pasik voltak a tipusom.

DE

egyik exem egy nalam 3 cm-vel magasabb indiai pasi volt (Angliaban elek)

a masik egy 5 centivel alacsonyabb, total kopasz pasas.

Aki most tetszik, az a total jofiu, korbe kopaszodott, ugyhogy lenyiratta az egeszet.

Miert? Mert mindegyiknek olyan a fellepese, hogy vonzoak lesznek. Magabiztosak, kedvesek es elhittem nekik, hogy tenyleg en kellek nekik, nem csak egy lyuk, akibe urithetnek. Mellettuk nonek ereztem magam.

Szoval az, hogy a jofiu nem kell, az bull tragya. A panaszkodo, ferfiatlan ferfi nem kell.

Amugy nokent, nekem az atlag no az idiota ketszinuseget jelkepezi, a kettos mercet, a masok okolasat a sajat elete sikertelensege miatt es a felelossegvallalas teljes hianyat jelkepezik.

2019. jún. 25. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!