Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül szóba egyre többször a macskás nő fogalom?
Mert egyre több az idegesítő pitsa. Akik teljesen elviselhetetlenek, nyavalyognak. Megkattannak. Savanyúak
Jelenleg 22 éves vagyok, jövőre házasodom. Remélem soha nem leszek ilyen, nem változom, szeretek élni, szeretem a férjem, és kész
De anyósom...ő tényleg macskás nő. 6 macska, őrült arc, rossz tetsi higiéné....beteg o.O Hosszú folyamat...de...
Én biztos nem leszek macskás nő, mert allergiás vagyok az állatszőrre. :D
Az első válaszoló után most picit rosszul érzem magam, én is 22 éves vagyok de nincs barátom. :/ Így nehezen házasodhatok jövőre...
1.es vagyok. A leendő okos emberkéknek kis magyarázat
Anyósom egy karrierista, de nem jó értelembe
Apósom megírt neki 2 szakdogát, fizette a jogi egyetemet, stb stb. Aztán mikor végzett, és befutott, elhagyta. Soha nem volt neki jó, mindenkibe csak azt látta hogy el akarja venni a (lenyúlt) pénzét.
egyedül fog megrohadni, senki nem szereti, és ő se szeret senkit
alapnak mondom kb :D
Mert elmagányosodik az ember, és a nőknél a házikedvenc ezt az állapotot enyhíteni tudja. Én inkább a "kutyás nő" kifejezést használnám, értük sokkal több nő rajong, és volt egy tanulmány, ami azt taglalta, hogy a nők sokkal inkább képesek a kutyák rezgéseit fogni és jobb gazdái az ebeknek, mint a férfiak.
Ez az egyik alapvető különbség férfi és nő között: a nők magányát képes enyhíteni(vagy akár el is űzni) egy házikedvenc, de a férfiakét enyhíteni, megszüntetni csak egy nő tudja.
1-es vagyok.
Lehet van ebben valami, én spec utálom a macskákat. Inkább duci-kutyi, meg törpenyuszi párti vagyok :D
Törpenyuszikkal sem szégyen élni :D
Igen, az ember fiatalon elképzelni sem tudja mivé válik mire végigmenetel az életén és ez így van jól, különben azonnal kútbaugrana ha szembesülne saját jövőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!