Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A valóságban is ennyi a nő nélküli megkeseredett férfi?
Sajnos tényleg ilyen sokan vagyunk. Minden 10 férfiből csak 9. van nője... csak a legerősebb, legalfább, leggazdagabb csávóknak van csaja.
Már szektánk is van, csatlakozhatsz is :)
24/F
Szerintem ez ilyen gyűjtőhely. A való életben ezt senki nem hangoztatja, h bárcsak lenne már barátnőm, erre jó az internet. Sok szingli férfi ismerősöm van, de ezt a témát nem szokta senki felhozni.
Szóval ez a jelenség inkább belül játszódik le.
Igen, csak ott nem mondják el neked, nm tűnik fel...
Amikor én küzdöttem a nőkért, és néha összejött (ritkán) egy szexpajtiság, a barátaim is azt hitték, hogy én egy igazi nőcsábász vagyok, aki naponta más nővel élvezkedik, amin én erősen meglepődtem honnan veszik... pedig nem, örültem ha havonta 1-2x volt szex valakivel, miközben én 1 valakit akartam csak, akivel minden nap 2-3x, komolyra.
Sok van, de frusztrált nő is.
Sokat gondolkoztam már azon hogy lehet a keresletet és kínálatot összehangolni
Nincs róla statisztikám, de tuti rengetegen vagyunk, névvel és arccal nem panaszkodunk.
Egy fórumon névtelenül könnyebb kiadni a fájdalmat.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!