Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 20-30 éves pasik egy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-30 éves pasik egy része miért viselkedik úgy, mint egy megkeseredett vénasszony?

Figyelt kérdés

Úgy tudnak mindenhol siránkozni, hogy még a lányokat is felülmúlják. Egyfolytában szidják a nőket, a nők az okai mindennek. Fel vannak háborodva, hogy nincs nőjük, pedig ők mennyire szeretetteljesek és odaadóak. Azt meg elfelejtik, hogy egy kapcsolat és vonzalom kialakulásához 1000x több kell, nem csak az a 2 dolog h odaadó és szeretteljes.

A mai pasik egy részének nincsenek céljaik, és ha van egy nő akinek meg van, azt meg elhordják mindennek, hogy mert mekkora egy feminista dög az a nő, hogy képzeli hogy nem mos, főz, takarít, inkább elférfiasodik és céljai vannak. Aztán megy a fikázás hogy nekik ilyen lelketlen nő nem is kéne.

Miért ilyen lúzerek a pasik?

MÉG MIELŐTT KÖTEKEDNE BÁRKI IS: VANNAK KIVÉTELEK, VANNAK KIVÉTELES HELYZETEK. NEM ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI. HANEM A FELSOROLTAKRA, HOGY MIÉRT ILYEN A PASIK EGY RÉSZE 20-30 ÉVES KOROSZTÁLYBAN.

2016. dec. 4. 13:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
60%
1000x több kell" <--- nem érzed??
2016. dec. 4. 13:44
 2/30 A kérdező kommentje:

gondoltam h beleköt valaki abba :D

Kedves első! Szerinted egy jól működő párkapcsolathoz elég 2 jó tulajdonság? Mert ezek a pasik azt hiszik....holott rengeteg minden van ami közre játszik. És az hogy egy pasi nem tud felmutatni semmit, az nem a nő hibája hanem a pasié. Manapság a nők sokkal de sokkal céltudatosabbak mint a pasik, éppen ezért miért is nem várhatná el egy sikeres nő hogy sikeres legyen a párja?

2016. dec. 4. 13:47
 3/30 anonim ***** válasza:
73%
tipikus napi provokáló kérdés! Elég szánalmas, hogy valaki abban leli örömét, ha a 2 nem egymást szapulja egy noname forumon!
2016. dec. 4. 13:50
 4/30 anonim ***** válasza:
52%
hogy kifakad a szőröskezű férfias nő :D
2016. dec. 4. 13:51
 5/30 anonim ***** válasza:
25%
És ez téged miért zavar kérdező? Vagy csak nem most dobott a kisportolt, alfa, domináns, macsó barátod? :D
2016. dec. 4. 13:55
 6/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem lúzerek a pasik, csak nem fogják fel, hogy nem elég pár pozitív tulajdonság ahhoz, hogy baráétnőjük legyen. A mai emberek között egyébként sokan álomvilágban élnek. A kövér, munkanélküli férfiak is pl. nagy mellű, vékony barátnőt szeretnének, a nők között meg sokaknak a jóképűség a legfontosabb egy férfiban. Az átlagnál rondább külsejű lányok között is van, akinek pl. nem kell egy szintén magányos, átlagos férfi, csak egy jóképű, izmos, f.a.s.z. Továbbá sok nőnek problémája van azzal, ha egy férfi 20 éves kora felett még szűz. A nők ilyenkor azt mondják, hogy nem szeretnének tanítónénit játszani és tapasztalt pasi kell nekik, akik legalább 45 percig keféli őket irdatlan tempóban, hagy tocsogjon az a nedves kis punci. Szóval a 20 feletti szűz férfiak pl. jogosan szomorúak, ha azért utasítja őket el egy nő, mert szüzek. De van pl. amikor a nők a férfi céljaiba, vagy munkájába találnak kivetnivalót. Tehát sok nőnek pl. nem jó egy gyári munkás, mert nincs elég pénze. De a férfiak között szintén sokan vannak, akik felszínesek, átlagos pasiknak is van kinek szuper testű csaj kéne és az átlagos lányokat meg leszarják. Szerintem nem kéne felszínesnek lenni, meg nem kéne egymásban a hibákat keresni, inkább a pozitív, jó tulajdonságokat kéne néznünk, nem csak párkapcsolat kialakítása esetén, hanem egyébként se kéne mindjárt a másikban kötekedni és a hibát keresni. A nők meg pl. lefeküdhetnének ugyanúgy egy szűzzel, mint egy b.a.s.z.ó.géppel.
2016. dec. 4. 13:57
 7/30 anonim ***** válasza:
64%

Hát ez jó. Szerintem van igazságalapja annak amit írsz. De annak is van igazságalapja, amiről a pasik rinyálnak.

Én is észrevettem, hogy rengetegen vannak itt megkeseredve, és ahelyett hogy megoldást keresnének, inkább bebetonozzák magukat és próbálják a többi megoldáskeresőt is magukkal rántani. Kb terjesztik a megkeseredettséget, hogy "Ha nem nézel ki jól, ne is próbálkozz, én sem teszem már".

Szerintem nem mindig kell 1000 dolog egy kapcsolat kialakításához. Vannak nagyon felszínes és buta nők. Az is van hogy egy okos nő felszínes. És tényleg van olyan, hogy egy jól kinéző buta férfi dug meg sok nőt, mert a nők kivetítik a fejükben hogy ő mennyire jó pasi.

Szerintem igaz, hogy a mai pasik egy részének nincsenek céljaik, de ez talán a nőkre fokozottabban igaz. Sok pasinak meg akinek vannak céljaik, azokat nem értékelik annyira. Jaja, lehet itt felhozni a gendernáci dolgokat, hogy mi számít férfiasnak és mi számít nőiesnek és milyen mintázatok vannak belevésődve a társadalomba. Én igazán nem tartom nagyra ezt. Továbbá szerintem jobb ha mindenki inkább maga dönti el, mi a férfias vagy mia nőies és nem társadalmi bevésődésekre hagyatkozik. Pl szerintem rohadtul nem nőies egy ördögkarmokkal rendelkező, szolitől füstölgő, 20centis magassarkús magamutogató nő. De hát vannak olyanok akik erre gerjednek.

Nekem úgy tűnik, hogy manapság az embereknek nincs személyiségük. Valahogy az érzelmi világ is elveszett. Vannak paraméterek, tulajdonságok, mint pl testmagasság, de akár az intelligencia vagy a diploma, megvan a menő stílus. De ha hosszabb távon beszélget az ember valakivel, gyakran levágódik hogy milyen felszínesen gondolkodik és milyen egyszerű lelkivilága van.

Lúzerek a pasik? Na hát köszi :D Részben azért igazad van. De azért elég sok pasit lúzereztek le indokolatlanul és döngölitek földbe az önbizalmát.

Még valami. Észrevettétek, hogy a pasik között gyakoribb egymás bszogatása, lehúzása, mint a nők között? Ha egy pasi elkezd foglalkozni magával és ad magára, akkor a többi pasi elkezdi szidni vagy cikizni, bzizni. Ha egy nő elkezd adni magára, akkor a nők dícsérik és bókolnak neki. Persze a nők a háta mögött ki is beszélik és leqrvázzák. De az elsődleges inger a bókolás. Így a nők kapnak egy nagyobb önbizalomtuningot, a férfiak meg vagy fejet hajtanak a falka törvényei előtt vagy bevállalják és szembemennek a bzizással.

Férfiak azt mondják a társukra, hogy ne legyél bzi, a nők meg a másik nőnek, hogy legyél merész. (Sosem fogom megérteni, hogy egy egészséges férfit miért izgat vagy miért háborodik fel egy másik férfi öltözködésén vagy akár ténylegesen a szexualitásán :D)

Szerintem ez az egyik fő oka annak, hogy a férfiak egy része úgy viselkedik, mint egy megkeseredett vénasszony.

Egy 20-30-as pasi

2016. dec. 4. 14:00
 8/30 mikeXxX ***** válasza:
57%
Szerintem magát a szerelmet felejtik el az emberek egy alkalomból nem ismersz meg valakit lehet szar és túl jó napja is de mindenki csak az elvárásokat nézi mint például pár hülye dolog de ez persze mindenkinél más legyen kék a szeme legyen x magas legyen humora legyen széles válla vagy akármi de amúgy lehet élete szerelme lenne a másik ember de csak elvárásokat nézik én ezt látom mind női és férfi oldalról is !
2016. dec. 4. 14:01
 9/30 anonim ***** válasza:
27%

Teljesen felesleges ezeken kiakadni, semmit nem épít ez a gondolati energia, csak rombol, amíg lesznek emberek, lesz trágya is.

Nyilván van egy tudatállapota az ilyen embernek, amiből nem tud kitörni. Valahol megérthető, ha állandóan a szart kapja a nyakába, akkor szarszagot érez folyton maga körül. Már ha érted, mire gondolok. Az önbizalomhoz komoly külső visszacsatolások is kellenek, hiszen a nagyrészt a sikerélményből táplálkozik. Mivel nincs sikerélményük, meghal a motivációjuk is arra vonatkozóan, hogy tökéletesítsék, fejlesszék magukat és a spirál beszívja őket. Nem egyszerű téma ez ezen embereknek, segítened kéne rajtuk, ha ilyet látsz, nem beléjük rúgni. Persze csak azon, aki megérdemli, vannak velejéig romlott, gonosz emberek.

Nagyon sokan úgy állnak ehhez az egész szerelem, partnerkereséshez, mint egy bevásárlólistához. Összeírnak mindent, amire szükségük van és pipálgatnak, ha valami nem olyan, mint amilyet elképzeltek, mehet a kukába a dolog. Önzetlenül adni, ezt a szót vajon hányan ismerik manapság?

2016. dec. 4. 14:04
 10/30 anonim ***** válasza:
49%

A kérdező is csodaországban érzi magát ahol arany trónra tehetné a popsiát. De amúgy, nem értem kérdező, Miért kell egy férfinek 1000 dologgal rendelkeznie? Szerinted azok a férfiak akik szüzek tehetnek róla, hogy nem fekszenek le velük a lányok, mert hogy szüz pasi unalmas? Ezek a lányok legalább 10x több különböző alfa pasival feküdtek le, ahhoz szoktak hogy jól meg dolgozzák őket.. Amúgy meg egy ocsmány dolog igy rendszerezni embereket, a saját kis kényelmem érdekébe..

Most ez olyan hogy érdekel engem az atomfizika, megtanulok belőle mindent A-Zig és én ezt vetitem a párkeresésbe, hogy Márpedig nekem csak ilyen nő kell aki ugyanigy tudja.. S aki nem azt elküldöm, és szidom őket, meg keresem a bünbakot mintha ők tehetnének róla. Na ez egy pont ilyen dolog! Persze, kell hogy legyenek elvárások, de szerintem van egy bizonyos határ

2016. dec. 4. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!