Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellenek senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellenek senkinek az egyedülálló gyerekes anyák?

Figyelt kérdés
Ilyen 20-25 év koruliek.

2019. jún. 23. 19:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Nincs benne semmi vonzó, kinek kell más kölke?
2019. jún. 23. 20:05
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Az a nő, aki 20 évesen gyereket vállal, majd azzal a lendülettel el is válik, elég felelőtlen teremtésnek tűnik. Tudom, tudom, az NLCafén majd jól megmondják, hogy "egyedülálló kismamaként is tökéletes vagy!" de ez így nem igaz.
2019. jún. 23. 20:05
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert képben lehet a gyerek apja. Aki lehet akárki. Nincs kedvem jópofizni "láthatás" jogán rendszeresen egy idegen férfival, sem veszekedni ha elfelejti a gyerektartást fizetni, vagy félni, mikor "lobban újra fel a parázs" a párom és az idegen hapsi között. Kösz, ezt kihagyom, főleg, hogy nagyon tapasztalatlan vagyok az egész randizás, párkapcsolat dologgal, nem akarom rögtön gyerekneveléssel kezdeni. (32/F)
2019. jún. 23. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Miért választanék gyerekeset amikor van gyerek nélküli is?

Először is. Nem az én gyerekem, semmi közöm hozzá. Nem érdekel, nem szeretem, nem kötődöm hozzá.

Nem azért fogok dolgozni,keresni hogy ellássak egy idegen gyereket. Nem nevelem, nem etetem, nem érdekel a hisztije.

Másodszor: apuci képben van, apuci jön apuci megy, apucinak igényei vannak, apuci nem fizeti a gyerektartást. Ki a francnak kell ilyen de őszintén!???

Nem nevelem más kölykét.

2019. jún. 23. 20:45
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
Miért ne kellenének? Több ilyet is ismerek, akik végül összejöttek olyan fiúval, akit korábban lepattintottak ,de szerelmes beléjük. A szerelmes férfi mg más gyerekét is képes fölnevelni ha az a szerelmétől van.
2019. jún. 23. 21:04
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
30 felett gyermeket vállalók is ugyanazzal a lendülettel elválhatnak. Akkor az is komolytalanságot tükröz?
2019. jún. 23. 21:15
 17/22 anonim ***** válasza:

1: A te érvelési hibád az állító kérdés.

2: Őszintén... Tudnál bármiféle indokot írni arra, hogy miért kelljen egy fiatalnak egy egyedülálló gyerekes ember, amikor simán találhat olyat, akinek nincs gyereke?

3: A legtöbb 20-25 éves egyedülálló szülő (ha csak nem haláleset történt), érzelmileg instabil és alkalmatlan egy normális kapcsolatra. Nem véletlenül maradtak fiatalon egyedül.

2019. jún. 23. 21:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
8# Másnak a gyerekét nevelni, főleg ilyen fiatalon, miért lenne olyan vonzó, magyarázd már meg? Van aki elfogadja, de a legtöbben érthető módon úgy gondolnak rá mint egy potyautas.
2019. jún. 23. 22:39
 19/22 anonim válasza:
100%
Többnyire a gyerek miatt mert senki sem akarja más gyerekét nevelni és szeretni sem lehet úgy mint egy sajátot.
2019. jún. 24. 10:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedben a válasz.
2019. jún. 24. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!